نحوه شارژ فیروزه
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع1229
#1ارسال '12:2 1393/4/22
امید نیک اختر|خراسان جنوبی / بیرجند
پستها 1باسلام اگر ممکن هست بطور کامل توضیح فرمایید نحوه شارژ فیروزه چگونه است یعنی با استفاده از نمک دریا میشود شارژ کرد؟ اگر میشود بفرمایید چگونه و نمک را باید از کجا تهیه کرد ممنون
#2ارسال '16:21 1393/4/25
مهندس خوش نیت|مدیریت
پستها 614بهتر هست برای شارژ فیروزه از آب ولرم و روان استفاده کنین.
در طول روز فیروزه رو با آب بشورین و روش دست بکشین.
آب خیلی سرد یا خیلی گرم نباشه که برای فیروزه مناسب نیست.
در طول روز فیروزه رو با آب بشورین و روش دست بکشین.
آب خیلی سرد یا خیلی گرم نباشه که برای فیروزه مناسب نیست.
#3ارسال '15:57 1393/5/14
جعفری|خوزستان / بهبهان
پستها 340با سلام خدمت پاسخگوی عزیز
کد 2804 که جزء فروخته شده هاست اگر انگشتری با سه نگین فیروزه مطابق سنگهای این سرویس
سفارش بدم هزینه ساخت و مدت زمان تحویل رو لطف کنید و بفرمایید
کد 2804 که جزء فروخته شده هاست اگر انگشتری با سه نگین فیروزه مطابق سنگهای این سرویس
سفارش بدم هزینه ساخت و مدت زمان تحویل رو لطف کنید و بفرمایید
#4ارسال '8:50 1393/5/20
مهندس خوش نیت|مدیریت
پستها 614خانم حسینی فکر می کنم کد محصول مورد نظر خودتون رو اشتباه گفتین...
#5ارسال '15:15 1393/5/20
جعفری|خوزستان / بهبهان
پستها 340کد 2804 یه سرویس هست ...کد رو درست گفتم نگین فیروزه به این شکل مد نظرم هست
#6ارسال '16:39 1393/5/20
میرزاخانلو|تهران / تهران
پستها 1444آقای خوش نیت سلام در مورد شارژ فیروزه میخواستم بپرسم من یه قوطی جا قرصی برداشتم توش نمک دریا ریختم تو کیفمه هروقت انگشتر رو از دستم در میارم میندازم داخل جا قرصی به نظر شما اگه فیروزه زیاد در معرض نمک دریا باشه خراب میشه
#7ارسال '14:16 1393/5/22
مهندس خوش نیت|مدیریت
پستها 614خانم حسینی :
با توجه طرح رکابی که مد نظر دارین قیمت تمام شده فرق می کنه.
لطفا از بین رکابهایی که توس سایت ثبت شدن یه نمونه رو بفرمایین تا بر اساس سبک کاری که می پسندین بهتر بتونم راهنمایی کنم.
زمان اجرای کار هم معمولا بین 30 تا 45 روز متغیر هست.
نگین فیروزه تک اون طبع و رنگ و با همون سایز ، تقریبا از 50.000 تومان به بالا برآورد قیمت میشه.
حالا هرچقدر کیفیت رو ببریم بالاتر ، قیمت نهایی هم بیشتر میشه.
با توجه طرح رکابی که مد نظر دارین قیمت تمام شده فرق می کنه.
لطفا از بین رکابهایی که توس سایت ثبت شدن یه نمونه رو بفرمایین تا بر اساس سبک کاری که می پسندین بهتر بتونم راهنمایی کنم.
زمان اجرای کار هم معمولا بین 30 تا 45 روز متغیر هست.
نگین فیروزه تک اون طبع و رنگ و با همون سایز ، تقریبا از 50.000 تومان به بالا برآورد قیمت میشه.
حالا هرچقدر کیفیت رو ببریم بالاتر ، قیمت نهایی هم بیشتر میشه.
#8ارسال '14:23 1393/5/22
مهندس خوش نیت|مدیریت
پستها 614خانم میرزاخانلو :
طبع فیروزه ی اصیل کمی رطوبت داره.
اصطلاحا میگن که فیروزه آب داره داخلش!
برای همین بهتره که زیاد زیر نور خورشید قرار نگیره چون ممکن هست آب فیروزه خشک بشه.
و بهتر هست زیاد هم درون آب قرار داده نشه.
در هر صورت برای بهتر موندن فیروزه بهتره که شرایط طبیعی فیروزه بیشتر دورش باشه.
مناسبتر هست که از نمک دریا هر چند روز یکبار استفاده بشه و در طول روز ، انگشتر رو با آب معمولی بشورین.
مثلا زمانی که دستتون رو میشورین ، انگشتر هم دستتون باشه تا آب از روی نگین عبور کنه و اگر احتمالا چربی چیزی روی نگین قرار گرفته پاک بشه.
فقط مراقب باشین مواد شیمیایی تا حد امکان با سطح نگین فیروزه در تماس نباشه. اگر هم شد با آب معمولی خوب بشورینش.
طبع فیروزه ی اصیل کمی رطوبت داره.
اصطلاحا میگن که فیروزه آب داره داخلش!
برای همین بهتره که زیاد زیر نور خورشید قرار نگیره چون ممکن هست آب فیروزه خشک بشه.
و بهتر هست زیاد هم درون آب قرار داده نشه.
در هر صورت برای بهتر موندن فیروزه بهتره که شرایط طبیعی فیروزه بیشتر دورش باشه.
مناسبتر هست که از نمک دریا هر چند روز یکبار استفاده بشه و در طول روز ، انگشتر رو با آب معمولی بشورین.
مثلا زمانی که دستتون رو میشورین ، انگشتر هم دستتون باشه تا آب از روی نگین عبور کنه و اگر احتمالا چربی چیزی روی نگین قرار گرفته پاک بشه.
فقط مراقب باشین مواد شیمیایی تا حد امکان با سطح نگین فیروزه در تماس نباشه. اگر هم شد با آب معمولی خوب بشورینش.
ارسال پاسخ
افزودن شکلک