شرف شمس
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع13647
#1ارسال '1:19 1393/10/2
(◉ᴥ◉)
پستها 13با سلام من سوالی در مورد شرف شمس دارم میخواستم بپرسم ایا شرف شمسی را که خانمی تهیه میکند باید بر روی طلا باشد یا فرقی نمی کند که طلا باشد یا نقره چون من شرف شمسی راکه روی انگشتری که فریم ان نقره بود خریداری کردم که شخصی گفت شرف شمس خانمها نباید روی نقره باشد بلکه باید بر روی طلا باشد وگرنه تاثیری ندارد ایا این نکته درست است یا فرقی نمیکند از ان زوز به بعد احساس میکنم که شرف شمسم هیچ تاثیری ندارد با تشکر از شما.
#2ارسال '9:41 1393/10/9
مشاور|پشتیبان
پستها 1220سلام
نه اصلا و به هیچ وجه ربط به طلا و نقره نداره.
حتی شرف الشمس میتونه روی کاغذ یا پارچه یا هر جسم زرد رنگ دیگه حکاکی بشه .
مهم اینه که حکاکی روز 19 فروردین و با رعایت آداب باشه
ولی از اونجا که همراه داشتن نگین عقیق راحت تر از پارچه و کاغذ و ... است و عقیق خودش هم خواص خیلی زیادی داره ، بین مردم اینطور جا افتاده که شرف الشمس روی عقیق باشه
نگین تک ، مدال ، انگشتر ، هرطور که خودتون بخواهید میتونین استفاده کنین .
طلا یا نقره هم اصلا مهم نیست .
سندیت نداره .
نه اصلا و به هیچ وجه ربط به طلا و نقره نداره.
حتی شرف الشمس میتونه روی کاغذ یا پارچه یا هر جسم زرد رنگ دیگه حکاکی بشه .
مهم اینه که حکاکی روز 19 فروردین و با رعایت آداب باشه
ولی از اونجا که همراه داشتن نگین عقیق راحت تر از پارچه و کاغذ و ... است و عقیق خودش هم خواص خیلی زیادی داره ، بین مردم اینطور جا افتاده که شرف الشمس روی عقیق باشه
نگین تک ، مدال ، انگشتر ، هرطور که خودتون بخواهید میتونین استفاده کنین .
طلا یا نقره هم اصلا مهم نیست .
سندیت نداره .
#3ارسال '11:2 1394/1/9
o پاریزی|تهران / شهریار
پستها 266سلام..
میخواستم بدونم دعا کامل شرف الشمس رو از کجا میشه تهیه کرد؟
و اینکه اگه بخوایم دعای کاملش رو خودمون شخصا بنویسیم، جزئیات آداب نوشتنش رو از کجا میشه فهمید؟ منبعی میشه معرفی کنید؟
میخواستم بدونم دعا کامل شرف الشمس رو از کجا میشه تهیه کرد؟
و اینکه اگه بخوایم دعای کاملش رو خودمون شخصا بنویسیم، جزئیات آداب نوشتنش رو از کجا میشه فهمید؟ منبعی میشه معرفی کنید؟
#4ارسال '11:4 1394/1/9
o پاریزی|تهران / شهریار
پستها 266سوال دیگه که یکی از دوستان از من پرسید که از شما بپرسم اینه که:
اگه به فرض حدود 100 نفر هم زمان از این سایت سفارش شرف الشمس داده باشن، با توجه به این که زمان نوشتن این ذکر و حکاکی اون توسط یک شخص معتبر و امین، چطور امکان پذیره؟ و اینکه چقدر میشه مطمئن بود برای حکاکی این ذکر، آداب کامل رعایت شده؟
اگه به فرض حدود 100 نفر هم زمان از این سایت سفارش شرف الشمس داده باشن، با توجه به این که زمان نوشتن این ذکر و حکاکی اون توسط یک شخص معتبر و امین، چطور امکان پذیره؟ و اینکه چقدر میشه مطمئن بود برای حکاکی این ذکر، آداب کامل رعایت شده؟
#5ارسال '11:23 1394/1/9
مهندس جاویدی|پشتیبان
پستها 630در پاسخ به سوال اولتون ، لطفا لینک زیر رو دنبال کنین :
http://www.javaherbazar.com/blog/رازهایی-درباره-شرف-الشمس/
و در پاسخ به سئوال دوم شما ، با توجه به تعداد پرسنل و همکاران بخش کارگاه جواهربازار ، هیچ مشکلی از از نظر تعداد سفارشات نیست.
در حالت معمول حدود چندهزار نگین اماده میشه و برای فروش طی سال استفاده میشه.
100 نفر که چیزی نیست !
http://www.javaherbazar.com/blog/رازهایی-درباره-شرف-الشمس/
و در پاسخ به سئوال دوم شما ، با توجه به تعداد پرسنل و همکاران بخش کارگاه جواهربازار ، هیچ مشکلی از از نظر تعداد سفارشات نیست.
در حالت معمول حدود چندهزار نگین اماده میشه و برای فروش طی سال استفاده میشه.
100 نفر که چیزی نیست !
#6ارسال '22:3 1394/1/17
o پاریزی|تهران / شهریار
پستها 266منظورم به کمیت نبود به کیفیت بود.. اینکه شخص حکاک، شرایطش رو داشته باشه و تو تایم محدود یه روزه (19 فروردین) همه ی اداب رو تو حکاکیش رعایت کنه منظورم بود..
به هرحال ممنون از پاسخگوییتون.
به هرحال ممنون از پاسخگوییتون.
#7ارسال '10:7 1394/1/18
مهندس جاویدی|پشتیبان
پستها 630بله ، صددرصد باید توانایی رو داشته باشن که آداب حکاکی رو برای تمام نگین ها رعایت کنن . چون دینی بر گردن ایشون هستش . خیال تون از این بابت راحت باشه .
#8ارسال '14:34 1394/1/25
مهمان
پستها -سلام. من چند وقت هست دنبال انگشتر شرف الشمس هستم که با عقیق یمن اصل باشه. از اون جایی که رنگ نگین واسه شرف الشمس باید زرد باشه ولی تو سایت انگشترایی میبینم که رنگ نگین پرتقالی هست و نوشته شده شرف الشمس.میشه راهنمایی کنین؟ دوست دارم حتما نگینش عقیق یمن باشه و از مارکازیت هم استفاده شده باشه. ممنون
12
ارسال پاسخ
افزودن شکلک