یه نکته مهم دیگه هم اینه که:
گوشت را در دمای مناسب نگه دارید
یکی از مهمترین نکتهها در تهیه کباب که متأسفانه بیشتر خانوادهها به آن اهمیتی نمیدهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگراد بالای صفر نگهداری کنید زیرا نگهداری گوشت در دمای بالای 8 درجه بیشتر از 2 ساعت باعث فساد گوشت خواهد شد.
برای حفظ دمای مطلوب میتوانید گوشت کبابی را از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید یا آن را تا هنگام مصرف و پیش از خارج شدن از خانه داخل کلمنی پر از یخ قرار دهید. در ضمن به خاطر داشته باشید که گوشت کبابی باید آخرین وسیلهای باشد که از منزل خارج میکنید و بهتر است تا آخرین دقیقه داخل یخچال یا حتی فریزر باقی بماند.
+
ورود به باشگاه مشتریان