جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. نکات خانه داری و آشپزی

نکات خانه داری و آشپزی - صفحه 16

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع14966
تصویر کاربری
#227ارسال '14:52 1394/2/6

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060

پانچل شلیل:
شلیل250گرم راباماءالشعیرلیمویی1لیوان وشکر2 ق س می تونیداز عسل هم استفاده کنید و یخ4 تکه داخل مخلوط کن بریزیدوخوب مخلوط کنید
نوشیدنی را در لیوان بریزید1عدد شلیل رابه تکه های کوچک خرد کنیدسپس در هر لیوان1 قاشق شلیل خرد شده بهمراه 1 تکه یخ بریزید
تصویر کاربری
#228ارسال '12:39 1394/2/8

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
سلام
مرسی طاهره جون چه مطالب خوبی میذاری
من عاشق شکلات هستم برم معجون شکلات سفید درست کنم فکر کنم خیلی خوشمزه بشه
تصویر کاربری
#229ارسال '10:5 1394/2/9

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
اواااا چرا طرز تهیه بعضی از غذا و شکلات رو اینجا تایپ کردم . اینها مال قسمت هنر های اعضای گروه بوده
تصویر کاربری
#230ارسال '14:42 1394/3/14

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
ممنون طاهره جون چه اطلاعات مفیدی در اختیارمون گذاشتی
تصویر کاربری
#231ارسال '14:26 1394/3/15

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی های بخارپز را دوست ندارند اما می توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی های بخارپز، طعمی مطلوب به آن ها بدهید
تصویر کاربری
#232ارسال '14:28 1394/3/15

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
پنیر صبحانه ماکارونی

وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
تصویر کاربری
#233ارسال '15:1 1394/3/15

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد
تصویر کاربری
#234ارسال '15:4 1394/3/15

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید
تصویر کاربری
#235ارسال '15:5 1394/3/15

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند
تصویر کاربری
#236ارسال '0:41 1394/3/16

هادی عبدالملکی|کرمانشاه / کرمانشاه

پست‌ها 13
سلام خانم موسوی عزیز مرسی از راهنمایت معلومه دستپختت حرف نداره مجردی.؟
تصویر کاربری
#237ارسال '7:17 1394/3/16

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
برای اینکه بادمجان بعد سرخ کردن در فریزر بهم نچسبد . ابتدا بعد سرخ کردن و خنک شدن یک روز در یخچال بگذارید سپس در فریزر
تصویر کاربری
#238ارسال '11:49 1394/3/16

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
ممنونم
آشپزی علاقه و عشق منه
محاله غذای بد شکل و یا اینکه با بی حوصله درست شده رو بخورم
حتما غذا باید خوشرنگ و خوشکل و تا حد توان سالم و از مواد تازه باشه چون هم به خودت احترام میذاری هم به دیگران
البته نظر شخصیمه
تصویر کاربری
#239ارسال '12:52 1394/3/17

بانو موسوی|خوزستان / اهواز

پست‌ها 292
به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.
تصویر کاربری
#240ارسال '18:29 1394/3/18

ساجده افشار|تهران / تهران

پست‌ها 296
چه نکات خوبی رو از شما دوستان خوب یاد می گیرم
منم از زردچوبه در غذاها زیاد استفاده می کنم مثلا موقع سرخ کردن سیب زمینی بهش زرچوبه می زنم هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه و باقیمانده روغنش رو هم که رنگ زرد گرفته روی پلو می ریزم پلو هم خوشرنگ و خوشمزه میشه
تصویر کاربری
#241ارسال '14:36 1394/4/3

آمنه شفیعی|اصفهان / اصفهان

پست‌ها 141
سلام من چند ساله از نقره سنگ (سنگ مرداب)به عنوان ضد عرق استفاده میکردم واقعا عالی بود ولی هفته پیش فهمیدم مقدار زیادی سرب داره و از راه پوست جذب بدن میشه خیلی ترسیدم
اگه کسی یه ضد عرق طبیعی و مطمئن سراغ داره لطفا به من بگه

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»