+
ورود به باشگاه مشتریاننکات خانه داری و آشپزی - صفحه 16
جستجو دربین پرسش و پاسخها
پانچل شلیل:
شلیل250گرم راباماءالشعیرلیمویی1لیوان وشکر2 ق س می تونیداز عسل هم استفاده کنید و یخ4 تکه داخل مخلوط کن بریزیدوخوب مخلوط کنید
نوشیدنی را در لیوان بریزید1عدد شلیل رابه تکه های کوچک خرد کنیدسپس در هر لیوان1 قاشق شلیل خرد شده بهمراه 1 تکه یخ بریزید
کد موضوع14966
#227ارسال '14:52 1394/2/6
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060پانچل شلیل:
شلیل250گرم راباماءالشعیرلیمویی1لیوان وشکر2 ق س می تونیداز عسل هم استفاده کنید و یخ4 تکه داخل مخلوط کن بریزیدوخوب مخلوط کنید
نوشیدنی را در لیوان بریزید1عدد شلیل رابه تکه های کوچک خرد کنیدسپس در هر لیوان1 قاشق شلیل خرد شده بهمراه 1 تکه یخ بریزید
#228ارسال '12:39 1394/2/8
(◉ᴥ◉)
پستها 209سلام
مرسی طاهره جون چه مطالب خوبی میذاری
من عاشق شکلات هستم برم معجون شکلات سفید درست کنم فکر کنم خیلی خوشمزه بشه
مرسی طاهره جون چه مطالب خوبی میذاری
من عاشق شکلات هستم برم معجون شکلات سفید درست کنم فکر کنم خیلی خوشمزه بشه
#229ارسال '10:5 1394/2/9
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060اواااا چرا طرز تهیه بعضی از غذا و شکلات رو اینجا تایپ کردم . اینها مال قسمت هنر های اعضای گروه بوده
#230ارسال '14:42 1394/3/14
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292ممنون طاهره جون چه اطلاعات مفیدی در اختیارمون گذاشتی
#231ارسال '14:26 1394/3/15
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی های بخارپز را دوست ندارند اما می توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی های بخارپز، طعمی مطلوب به آن ها بدهید
#232ارسال '14:28 1394/3/15
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292پنیر صبحانه ماکارونی
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
#233ارسال '15:1 1394/3/15
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد
#234ارسال '15:4 1394/3/15
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید
#235ارسال '15:5 1394/3/15
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند
#236ارسال '0:41 1394/3/16
هادی عبدالملکی|کرمانشاه / کرمانشاه
پستها 13سلام خانم موسوی عزیز مرسی از راهنمایت معلومه دستپختت حرف نداره مجردی.؟
#237ارسال '7:17 1394/3/16
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060برای اینکه بادمجان بعد سرخ کردن در فریزر بهم نچسبد . ابتدا بعد سرخ کردن و خنک شدن یک روز در یخچال بگذارید سپس در فریزر
#238ارسال '11:49 1394/3/16
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292ممنونم
آشپزی علاقه و عشق منه
محاله غذای بد شکل و یا اینکه با بی حوصله درست شده رو بخورم
حتما غذا باید خوشرنگ و خوشکل و تا حد توان سالم و از مواد تازه باشه چون هم به خودت احترام میذاری هم به دیگران
البته نظر شخصیمه
آشپزی علاقه و عشق منه
محاله غذای بد شکل و یا اینکه با بی حوصله درست شده رو بخورم
حتما غذا باید خوشرنگ و خوشکل و تا حد توان سالم و از مواد تازه باشه چون هم به خودت احترام میذاری هم به دیگران
البته نظر شخصیمه
#239ارسال '12:52 1394/3/17
بانو موسوی|خوزستان / اهواز
پستها 292به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.
#240ارسال '18:29 1394/3/18
ساجده افشار|تهران / تهران
پستها 296چه نکات خوبی رو از شما دوستان خوب یاد می گیرم
منم از زردچوبه در غذاها زیاد استفاده می کنم مثلا موقع سرخ کردن سیب زمینی بهش زرچوبه می زنم هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه و باقیمانده روغنش رو هم که رنگ زرد گرفته روی پلو می ریزم پلو هم خوشرنگ و خوشمزه میشه
منم از زردچوبه در غذاها زیاد استفاده می کنم مثلا موقع سرخ کردن سیب زمینی بهش زرچوبه می زنم هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه و باقیمانده روغنش رو هم که رنگ زرد گرفته روی پلو می ریزم پلو هم خوشرنگ و خوشمزه میشه
#241ارسال '14:36 1394/4/3
آمنه شفیعی|اصفهان / اصفهان
پستها 141سلام من چند ساله از نقره سنگ (سنگ مرداب)به عنوان ضد عرق استفاده میکردم واقعا عالی بود ولی هفته پیش فهمیدم مقدار زیادی سرب داره و از راه پوست جذب بدن میشه خیلی ترسیدم
اگه کسی یه ضد عرق طبیعی و مطمئن سراغ داره لطفا به من بگه
اگه کسی یه ضد عرق طبیعی و مطمئن سراغ داره لطفا به من بگه
ارسال پاسخ
»»