جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. نکات خانه داری و آشپزی

نکات خانه داری و آشپزی - صفحه 10

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع14966
تصویر کاربری
#137ارسال '19:57 1393/11/3

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
http://www.parsbook.org/دانلود-کتاب-50-نوع-کیک-خانگی-ساده

دانلود کتاب 50 نوع کیک خانگی ساده

تصویر کاربری
#138ارسال '20:8 1393/11/3

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

یکی از قوی ترین چربی سوزهای دنیا را بشناسید!

مه شو: این روزها ، باشگاه های ورزشی یکی از محبوبترین مکان ها برای جوانان و حتی افراد میانسال در جامعه محسوب می شود و با وجود عوامل صدمه زننده ای مثل هوای آلوده،غذاهای آماده و فست فوودها و دیگر عواملی که بر سلامت افراد تاثیرات سوء بر جای می گذارند، معجزه ورزش را در سلامتی افراد جامعه نمی توان نادیده گرفت.


خوشبختانه افزایش آگاهی افراد در زمینه رژیم های غذایی ، نوع ورزش با توجه به شرایط بدنی و مصرف مواد غذایی لازم برای چربی سوزی بهتر و موثرتر، راه را برای این دسته از افراد هموارتر ساخته است .

تا به حال در مورد انواع زیادی از چربی سوزها صحبت کرده ایم اما اینبار قصد داریم نتیجه تحقیقات جامعی را در خصوص یکی از بهترین چربی سوزها در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
تصویر کاربری
#139ارسال '20:8 1393/11/3

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
یکی از قوی ترین چربی سوزهای دنیا را بشناسید! 2

زعفران!

پس از تحقیقات گسترده ای که در زمینه بهترین چربی سوزها انجام گرفت، محققان ،زعفران را به عنوان یکی از بهترین و حتی در بسیاری از مقالات علمی ،بهترین چربی سوز در دنیا معرفی کردند.

حتما می دانید که زعفران علاوه بر رایحه عالی خود، موجب نشاط و سرزندگی افراد هم می شود و کشور ما از نظر این موهبت الهی در شمار برترین ها قرار دارد.

جالب است بدانید این ماده سحر انگیز و فوق العاده ، البته در کنار ورزش و رعایت یک رژیم غذایی مغذی ،به طور حیرت انگیزی چربی سوزی کرده و اندام شما را زیبا و خوش فرم خواهد کرد و نکته حائز اهمیت در مورد چربی سوزی زعفران ، سرعت بسیار بالای آن در چربی سوزی و حذف چربی های اضافه است.

پس از نتیجه این تحقیقات، زعفران به عنوان مکمل و در برخی کشورها به شکل قرص برای مصرف ورزشکاران آماده شده و در دسترس این افراد قرار گرفته است و کسانی که از زعفران به شکل مکمل استفاده کرده اند، در مقایسه با بسیاری از انواع مکمل، آن را بسیار کم نظیر دانسته اند.

فراموش نکنید که در مورد میزان و نحوه مصرف این چربی سوز معجزه گر، حتما با مربی مجرب و مطلع ر این زمینه مشورت نمایید.

تصویر کاربری
#140ارسال '20:8 1393/11/3

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
یکی از قوی ترین چربی سوزهای دنیا را بشناسید! 2

زعفران!

پس از تحقیقات گسترده ای که در زمینه بهترین چربی سوزها انجام گرفت، محققان ،زعفران را به عنوان یکی از بهترین و حتی در بسیاری از مقالات علمی ،بهترین چربی سوز در دنیا معرفی کردند.

حتما می دانید که زعفران علاوه بر رایحه عالی خود، موجب نشاط و سرزندگی افراد هم می شود و کشور ما از نظر این موهبت الهی در شمار برترین ها قرار دارد.

جالب است بدانید این ماده سحر انگیز و فوق العاده ، البته در کنار ورزش و رعایت یک رژیم غذایی مغذی ،به طور حیرت انگیزی چربی سوزی کرده و اندام شما را زیبا و خوش فرم خواهد کرد و نکته حائز اهمیت در مورد چربی سوزی زعفران ، سرعت بسیار بالای آن در چربی سوزی و حذف چربی های اضافه است.

پس از نتیجه این تحقیقات، زعفران به عنوان مکمل و در برخی کشورها به شکل قرص برای مصرف ورزشکاران آماده شده و در دسترس این افراد قرار گرفته است و کسانی که از زعفران به شکل مکمل استفاده کرده اند، در مقایسه با بسیاری از انواع مکمل، آن را بسیار کم نظیر دانسته اند.

فراموش نکنید که در مورد میزان و نحوه مصرف این چربی سوز معجزه گر، حتما با مربی مجرب و مطلع ر این زمینه مشورت نمایید.

تصویر کاربری
#141ارسال '5:13 1393/11/5

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
درمان 7 نوع بیماری با 7 نوع میوه خشک!
پوکی استخوان؛ کشمش
مصرف روزی حداقل 10 عدد و حداکثر 30 عدد کشمش توصیه می شود.
خستگی مفرط؛ خرما
نقرس؛ گیلاس خشک
مصرف نیم پیمانه گیلاس روزی 2 بار توصیه شده است.
فشارخون بالا؛ زردآلو خشک
عفونت مثانه؛ زغال اخته خشک
مصرف 43گرم زغال اخته خشک عفونت را در نمونه های ادرار زنان کاهش می دهد.
یبوست؛ آلو خشک
مصرف روزانه 6 عدد آلوی خشک یبوست را درمان می کند.
کم خونی؛ انجیر
مصرف 4عدد انجیر خشک در روز یک چهارم نیاز روزانه آهن بدن را تامین می کند. بهتر است انجیر را همراه با آب پرتقال مصرف کنید. ویتامین C به جذب آهن از منابع گیاهی کمک می کند.
تصویر کاربری
#142ارسال '13:37 1393/11/6

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
ممنون طاهره جان.
بابت مطالب عالیی که به اشتراک میزاری.
ما به اون هسوم شما می گیم اسوم.
اتفاقا طب سنتی می گه از ظرفهای مسی استفاده کنید و از قاشقهای برنجی.
وراجع به این هسوم یا اسوم :
دیگه خانومها نیاز به قرصهای آهن ندارن.
اگه داخل غذاهای آبکی استفاده بشه عااالیه.
منم استفاده می کنم.
تصویر کاربری
#143ارسال '0:13 1393/11/7

بهناز صدری|کرمان / رفسنجان

پست‌ها 7
تصویر کاربری
#144ارسال '6:34 1393/11/7

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
اگر می خواهید قوی ترین آنتی بیوتیک را بخورید، این مقاله را بخوانید تا خودتان قویترین آنتی بیوتیک بدون ضرر را درست کنید.


بسیاری از ما خواص درمانی زردچوبه را می دانیم . برخی از افراد از زردچوبه به عنوان یک ادویه استفاده میکنند، ولی این را بدانید که مخلوط زردچوبه با عسل بهترین و گرانبها ترین آنتی بیوتیک است.
هنگامی که این دو باهم ترکیب می شود، مواد تشکیل دهنده آن ضد التهاب بسیار قوی می شود و باکتریهای بیماری زا از بین میبرد . این مخلوط هیچ اثر منفی ایجاد نمی کند، از سوی دیگر، قرص و انواع مختلف داروهای خریداری شده دارای عارضه های جانبی هستند
زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که در واقع پلی فنل است که به عنوان یک ماده فعال ضروری شناخته شده است. این بیش از 150 پتانسیل درمانی مانند خواص ضد سرطان، خواص ضد التهابی دارد.مخلوط عسل با زردچوبه به صورت منظم به طور قابل توجهی می تواند هضم را بهبود دهدو برای روده مفید است. .در آیورودیک سیستم درمان طبیعی و سنتی برای سر ما خوردگی است.
به جای رفتن به داروخانه و خریدن قرصهای مختلف که عوارض جانبی ناخوشایند دارند سعی کنید از این ترکیب ا
تصویر کاربری
#145ارسال '5:58 1393/11/11

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
ﺧﻮﺍﺹ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﻣﻌﺠﺰﻩﺁﺳﺎﯼ ﺳﯿﺮﺍﺑﯽ ..
ﺳﯿﺮﺍﺑﯽ ﯾﮏ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ
ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﺍﺳﺖ . ،ﺳﻴﺮﺍﺑﻲ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻ ﻭ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎﯼ B ، A ،ﮐﻠﺴﯿﻢ،ﺳﻠﻨﯿﻮﻡ،ﺭﻭﯼ،ﺁﻫﻦ
ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ،.. ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﺑﺎﻓﺖﻫﺎﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ
ﺭﻓﺘﻪ ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ.
ﺧﻮﺍﺹ ﻃﻼﯾﯽ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺳﯿﺮﺍﺑﯽ
*ﺗﺮﻣﯿﻢ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﭘﺮﺯﻫﺎﯼ ﻣﻌﺪﻩ
ﻭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﺩﻩ
*ﺑﺎﻻ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﮐﺴﯿﮋﻥ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ
* ﮐﺎﻫﺶ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻋﻔﻮﻧﺖﻫﺎ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﻨﻔﺴﯽ
* ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺯﺧﻢ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺯﺧﻢ ﺍﺛﻨﯽ ﻋﺸﺮ
*ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺳﯿﺪ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻌﺪﻩ
* ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻟﺮﺯﺵ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ‏( ﭘﺎﺭﮐﯿﺴﻮﻥ ‏)
* ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ
* ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ
*ﻣﻔﯿﺪ ﺩﺭ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺑﺎﻻﯼ 8 ﺳﺎﻝ
*ﮐﻤﮏ ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻋﺼﺒﯽ ﻭ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ
ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭﻣﻔﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺍﻡ ﺍﺱ MS
* ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺭﯾﺰﺵ ﻣﻮ، ﭘﻮﺳﺖ، ﻭ ﺣﻔﻆ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ
*ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﺭﻭﯼ ﺿﺪ ﺳﺮﻃﺎﻥ
تصویر کاربری
#146ارسال '10:26 1393/11/13

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
یازده گیاه دارویی که باید همیشه درخانه داشته باشید:

1. نعناع: ضد نفخ، دل درد، ناراحتی معده، دلپیچه کودکان پس از خوردن سردی ها، رفع اسهال.

2. پونه: ضد نفخ، بادشکن، گرم کننده کلیه ها، رفع شب ادراری کودکان، تقویت روده، رفع اسهالی.

3. خاکشیر:رفع گرمازدگی، رفع گرمی کردن( مصرف بیش از حد خوراکی های طبع گرم)، گر گرفتگی، کهیر و خارش پوست.

4. سنبل الطیب: آرامبخش، رفع کم خوابی، ضد استرس.

5. سیر: کاهش سریع فشار خون، کاهش چربی خون و کلتسرول مضر، آنتی بیوتیک گیاهی.

6. سنجد: آرد سنجد کامل( با پوست و دانه): رفع درد معده و سوزش مری، رفع و پیشگیری از پوکی استخوان و ارتروز.

7. گشنیز: کاهش سریع فشار خون، خوشبو کننده دهان، ضد نفخ برای افراد گرم مزاج به جای نعناع و پونه، ضد آفت.

8. گل گاوزبان: آرامبخش اعصاب، رفع تپش قلب و بهبود زکام و سرفه خشک.

9. زنجبیل: ضد تهوع و استفراغ، رفع درد عادت ماهانه، بهبود سرما خوردگی وسردی، ضد رماتیسم، تقویت نیروی جنسی.

10. گزنه: رفع سنگ و عفونت کلیه و مثانه، رفع کم خونی ، ضد عفونت لوزه ها، کاهش قند خون.

11. سماق: کاهش اسید اوریک خون و رفع مقداری از عوارض گوش
تصویر کاربری
#147ارسال '12:37 1393/11/13

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
این مطلب را از کسی که مرغ داری دارد عنوان می کنم مرغ را در قابلمه که گذاشتید مقداری اب سرد روی ان بریزد بعداز 5 دقیقه از روی گاز یردارید اب کدر رنگی همراه با لردی روی قابلمه را می گیرد ان اب کدر و لرد همان امپول های هورمونی هستند که به مرغ می زنند مرغ را در بیاورید از قابلمه زیر شیر بگیرید تا ان لرد ها پاک شود و قابلمه را مجددا بشورید و مرغ را با پیاز وهویچ بپزید طبق معمول مرغ شما خوشمزه تر و بدونه هورمون می باشد  امتحان کنید
تصویر کاربری
#148ارسال '12:45 1393/11/13

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
شش غذا برای زیبایی پوست و مو و ناخن




کارشناسان رژیم غذایی موادی را نام بردند که به تمامی خانم ها برای زیباتر شدن کمک می کنند.

در این فهرست جایگاه اول را گردو به خاطر داشتن ویتامین E دارد ، گردو پوست را مرطوب کرده ، آن را کشیده و جوانی آن را حفظ میکند .

سپس قارچ است که از بروز چین و چروک جلوگیری میکند .

در جایگاه سوم پنیر است . (غیر از پنیر پیتزا) که دارای کلسیم بسیاری است و به همین خاطر استخوانها ، دندانها و ناخنها را سفت می کند .

در جایگاه چهارم ماهی ها و مواد دریایی که ناخن ها را زیبا و موها را براق می کنند .

در جایگاه پنجم کلم شور قرار دارد که به طور قابل توجهی رنگ پوست را بهتر کرده و به حل مشکلات پوستی کمک می کند .

و در پایان کیوی که دارای ویتامین C است و تحریک کننده ی ترشح کلاژن است و مانع چروک شدن پوست میشود .
تصویر کاربری
#149ارسال '6:17 1393/11/14

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
داخل کلم بروکلی کرم هایی وجود داره که کاملا شبیه کلم هست و به هیچ وجه با شستن معمولی از بین نمیرود حتی با ریختن نمک ومحلول. برای حل این مشکل حتما باید برو کلی ها رو داخل اب جوش بیاندازیم. (فقط 3 ثانیه) با این کار , بروکلی ,نه پخته میشود ونه بخار پز. فقط کرم های داخل ان بیرون میاید که قابل دیدن هم هست. لطفا امتحان کنید.
تصویر کاربری
#150ارسال '8:3 1393/11/14

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
سلام طاهره جون
خوبی خانوم؟
مطلبت راجب مرغ خیلی جالب بود برام
دستت درد نکنه عزیزم
تصویر کاربری
#151ارسال '8:5 1393/11/14

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
مواد لازم برای رنگ صورتی:
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ



روش تهیه رنگ صورتی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



******


مواد لازم برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه



روش تهیه رنگ زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ،
فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.



******


مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
2 قاشق چای خوری آب



روش تهیه رنگ ارغوانی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



******


مواد لازم برای رنگ سبز:
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
3 قاشق غذاخوری آب



روش تهیه رنگ سبز :
اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.


برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»