+
ورود به باشگاه مشتریاننکات خانه داری و آشپزی - صفحه 3
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع14966
#32ارسال '16:13 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060, چند نکته آشپزی
#33ارسال '16:18 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804ای داد بی داد
اونقدر بامزه نوشتین که هم خندم گرفت و هم خیلی ناراحت شدم برای شکستن پره های آسیابتون
منم همزن برقیمو موقع درست کردن خامه فرم گرفته که از فریز در آورده بودم یکم سفت بود کلا تخریب و غیرقابل تعمیرش کردم
هزار برابر از کیک بیرون و قنادی برام گرون تموم شد
تولد همسرم بود و دوست داشتم خودم روی کیک رو تزیین کنم
البته من عجله کردم بایستی کمی صبر میکردم تا نرمترشه
بایستی قبلش میکوبیدینش و بعد آسیابش میکردین
اونقدر بامزه نوشتین که هم خندم گرفت و هم خیلی ناراحت شدم برای شکستن پره های آسیابتون
منم همزن برقیمو موقع درست کردن خامه فرم گرفته که از فریز در آورده بودم یکم سفت بود کلا تخریب و غیرقابل تعمیرش کردم
هزار برابر از کیک بیرون و قنادی برام گرون تموم شد
تولد همسرم بود و دوست داشتم خودم روی کیک رو تزیین کنم
البته من عجله کردم بایستی کمی صبر میکردم تا نرمترشه
بایستی قبلش میکوبیدینش و بعد آسیابش میکردین
#34ارسال '16:20 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804در ضمن بعد از آسیاب زردچوبه حتما با الک ریز الک کنید
#35ارسال '16:54 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060الناز جان بعضی وقتها ابراز عشق به خانواده و همسر خرج خیلی سنگینی رو دست میزاره. امااااااااااااااااا می ارزه فدات شم
#36ارسال '17:3 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060چند نکته آشپزی
/ برای خوشمزه تز شدن کتلت تو موادش آویشن و پودر زیره بریزید
/ برای خوب کش آمدن پیتزا. قبل از قرار دادن آن روی آن را اسپری آب بپاشید.
/ اگر می خواهید پیتزا یا هر گونه مواد برای پخت در فر، لطیف تر شود .هنگام پخت یک کاسه آبجوش هم در فر قرار دهید
/ برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو . مقداری رب انار بریزید
/ برای لعاب پیدا کردن آش رشته و خوشمزه تر شدن آن. کمی بلغور را با حبوبات خیس کرده و بعد با هم بپزید
/ برای خوشمزه تز شدن کتلت تو موادش آویشن و پودر زیره بریزید
/ برای خوب کش آمدن پیتزا. قبل از قرار دادن آن روی آن را اسپری آب بپاشید.
/ اگر می خواهید پیتزا یا هر گونه مواد برای پخت در فر، لطیف تر شود .هنگام پخت یک کاسه آبجوش هم در فر قرار دهید
/ برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو . مقداری رب انار بریزید
/ برای لعاب پیدا کردن آش رشته و خوشمزه تر شدن آن. کمی بلغور را با حبوبات خیس کرده و بعد با هم بپزید
#37ارسال '17:12 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060خواص جادویی ژله را بدانیم\"
ناشتا ژله بخورید؛احتیاج به بوتاکس ندارید...
ژلاتین که ماده اصلی تشکیل دهنده ژله است
از استخوان حیوانات تهیه میشود.از پوکی استخوان جلوگیری میکند..
کاهش کلسترول بد
همه می دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری های قلبی کمک می کند.
برای التهاب و ورم مفاصل خوب است
ناشتا ژله بخورید؛احتیاج به بوتاکس ندارید...
ژلاتین که ماده اصلی تشکیل دهنده ژله است
از استخوان حیوانات تهیه میشود.از پوکی استخوان جلوگیری میکند..
کاهش کلسترول بد
همه می دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری های قلبی کمک می کند.
برای التهاب و ورم مفاصل خوب است
#38ارسال '18:7 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060طرز پخت ماهی ها
1. ماهی شوریده
ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکمپر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود.
2. ماهی شیر
این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغدار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روشهای پخت این ماهی محسوب میشوند.
3. ماهی حلوا سفید
این ماهی به دلیل طعم عالیای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویهای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزیپلو است.
4. ماهی کفال
هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفالهای کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجهفرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد.
1. ماهی شوریده
ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکمپر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود.
2. ماهی شیر
این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغدار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روشهای پخت این ماهی محسوب میشوند.
3. ماهی حلوا سفید
این ماهی به دلیل طعم عالیای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویهای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزیپلو است.
4. ماهی کفال
هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفالهای کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجهفرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد.
#39ارسال '18:10 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 30605. اردکماهی
این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روشهای پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است.
ماهیهای تازه 3 ویژگی اصلی دارند؛ چشمهای شفاف و سالم، گوشت
ارتجاعی و بالههای سالم و نشکسته. اگر بالههای ماهی خردشده باشند،
یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است
6. ماهی آزاد
ماهی آزاد به روش شکمپر یا سرخ شده برای خوردن آماده میشود.
7. ماهی سالمون
سالمون را میتوان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد.
8. ماهی سرخو
سرخ کردن و تهیه خوراکهای چینی، به این طریق که سبزیهای تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده میشود، بهترین روشهای پخت ماهی سرخو است.
این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روشهای پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است.
ماهیهای تازه 3 ویژگی اصلی دارند؛ چشمهای شفاف و سالم، گوشت
ارتجاعی و بالههای سالم و نشکسته. اگر بالههای ماهی خردشده باشند،
یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است
6. ماهی آزاد
ماهی آزاد به روش شکمپر یا سرخ شده برای خوردن آماده میشود.
7. ماهی سالمون
سالمون را میتوان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد.
8. ماهی سرخو
سرخ کردن و تهیه خوراکهای چینی، به این طریق که سبزیهای تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده میشود، بهترین روشهای پخت ماهی سرخو است.
#40ارسال '18:11 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 30609. ماهی سفید
این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویهای سرخ و خوردن کرد.
10. ماهی سنگسر
سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژهای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمیشود.
11. ماهی قزلآلا
این ماهی را میتوان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت 800 و به مدت 5 دقیقه) و حتی به روش گریلکردن برای خوردن آماده کرد.
12. ماهی هوکی
این ماهی تیغ ندارد و میتوان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید.
13. ماهی تیلاپیا
این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی میتوان آن را آماده خوردن کرد. البته بهتر است انتخاب شما تیلاپیا با خطوط صورتی باشد زیرا از نظر طعم و مزه به نوع با خطوط سیاه ارجحیت دارد.
این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویهای سرخ و خوردن کرد.
10. ماهی سنگسر
سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژهای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمیشود.
11. ماهی قزلآلا
این ماهی را میتوان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت 800 و به مدت 5 دقیقه) و حتی به روش گریلکردن برای خوردن آماده کرد.
12. ماهی هوکی
این ماهی تیغ ندارد و میتوان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید.
13. ماهی تیلاپیا
این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی میتوان آن را آماده خوردن کرد. البته بهتر است انتخاب شما تیلاپیا با خطوط صورتی باشد زیرا از نظر طعم و مزه به نوع با خطوط سیاه ارجحیت دارد.
#41ارسال '18:20 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060شفای عاجل با طلای کامل
* شربت عسل و مرکبات:تسکین گلودرد وآنفولانزا
* لیمو عسل : ضد سرماخوردگی
* دارچین و عسل : حال خوش
* زنجبیل و عسل : ضد معده درد
* میخک و عسل : ضد دندان درد
* سرکه سیب و عسل : ضد رفلاکس
* شیر،پرتقال وعسل : نرم کننده پاشنه پا
* عسل و شکر خام : ضد خشکی پوست
* عسل و ماست : ضد آکنه و جوش
* عسل و آب نارگیل : استحکام عضلات
* عسل و لیمو ترش : کاهش وزن
* عسل و زردچوبه : زخم های دهانی
* عسل و سرکه : شست و شوی سینوسها
* عسل و آب پرتقال : ضد اضطراب
* عسل و آناناس : ترک سیگار
* عسل، برگ بو و کرفس : درد شکمی
* عسل و روغن کرچک : قطع سکسکه
* دهانشویه خانگی عسل و
دارچین:رفع بوی بد دهان.
* شربت عسل و مرکبات:تسکین گلودرد وآنفولانزا
* لیمو عسل : ضد سرماخوردگی
* دارچین و عسل : حال خوش
* زنجبیل و عسل : ضد معده درد
* میخک و عسل : ضد دندان درد
* سرکه سیب و عسل : ضد رفلاکس
* شیر،پرتقال وعسل : نرم کننده پاشنه پا
* عسل و شکر خام : ضد خشکی پوست
* عسل و ماست : ضد آکنه و جوش
* عسل و آب نارگیل : استحکام عضلات
* عسل و لیمو ترش : کاهش وزن
* عسل و زردچوبه : زخم های دهانی
* عسل و سرکه : شست و شوی سینوسها
* عسل و آب پرتقال : ضد اضطراب
* عسل و آناناس : ترک سیگار
* عسل، برگ بو و کرفس : درد شکمی
* عسل و روغن کرچک : قطع سکسکه
* دهانشویه خانگی عسل و
دارچین:رفع بوی بد دهان.
#42ارسال '19:19 1393/10/15
(◉ᴥ◉)
پستها 209کیوی سرشار از ویتامین C است.
ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی آن می باشد که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرس های فیزیولوژیکی و محیطی در بدن به وجود می آیند. روغن های گیاهی، مغزها و جوانه گندم از منابع غذایی ویتامین E به شمار می روند.
تحقیقات اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند. آووکادو میوه ای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید می تواند به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات ،به رژیم غذایی افزوده شود.
کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف اهمیت بسیار زیادی در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد. بر اساس مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.
نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.
ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی آن می باشد که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرس های فیزیولوژیکی و محیطی در بدن به وجود می آیند. روغن های گیاهی، مغزها و جوانه گندم از منابع غذایی ویتامین E به شمار می روند.
تحقیقات اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند. آووکادو میوه ای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید می تواند به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات ،به رژیم غذایی افزوده شود.
کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف اهمیت بسیار زیادی در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد. بر اساس مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.
نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.
#43ارسال '8:34 1393/10/16
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060مهتاب جون این که در آخر مطالب خاصیت کیوی نوشته بودید که:بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است،
یاد یه موضوعی افتادم. پسرم کوچولو بو حدود 2 ساله. برای چند روز بود که (البته گلاب به روت) شکمش شل کار میکرد هر چی بهش میدادیم تاثیری نداشت. یه شب که مهمانی داشتیم و بعد اینکه مهمانها را بدرقه کردیم و آمدیم داخل خانه دیدم پسرم داره کیوی رو با پوست میخوره. و فرداش با تعجب دیدم دیگه مشگلش برطرف شد خیلی برام جالب بود. و یه چیز دیگه اینکه بدن ببینه به چیزی احتیاج داره سمت آن نوع مواد خوردنی میره. مثل پسرم که بدنش دید به کیوی با پوست احتیاج داره و بعدش دیگه اینکار رو تکرار نکرد
یاد یه موضوعی افتادم. پسرم کوچولو بو حدود 2 ساله. برای چند روز بود که (البته گلاب به روت) شکمش شل کار میکرد هر چی بهش میدادیم تاثیری نداشت. یه شب که مهمانی داشتیم و بعد اینکه مهمانها را بدرقه کردیم و آمدیم داخل خانه دیدم پسرم داره کیوی رو با پوست میخوره. و فرداش با تعجب دیدم دیگه مشگلش برطرف شد خیلی برام جالب بود. و یه چیز دیگه اینکه بدن ببینه به چیزی احتیاج داره سمت آن نوع مواد خوردنی میره. مثل پسرم که بدنش دید به کیوی با پوست احتیاج داره و بعدش دیگه اینکار رو تکرار نکرد
#44ارسال '8:56 1393/10/16
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060کاهش وزن 3 کیلو در5 روز با معجونی معجزه گر!
دانشمندان با تهیه معجونی جادویی توانستند چربی های اطراف شکم را با نوشیدنی گیاهی از بین ببرند.
سم زدایی از کبد عامل مهم و اساسی در سوزاندن چربی به شمار می رود زیرا کبد به سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن کمک می کند.
دانشمندان با تهیه معجونی جادویی توانستند چربی های اطراف شکم را با نوشیدنی گیاهی از بین ببرند.
کاهش وزن 3 کیلو در5 روز با معجونی معجزه گر!
براساس نتایج یک مطالعه که انجام شده است، نوشیدن روزانه یک لیوان از این معجون با معده خالی میزان سوخت و ساز بدن را دست کم 40 درصد افزایش می دهد.
مواد لازم:
- 1 دسته جعفری
- 1 لیمو
- 1 لیوان آب
جعفری ها را ریز ریز خرد کنید و با اضافه کردن آب لیمو و سپس آب این معجون را با معده خالی هر روز بنوشید، اما فقط برای پنج روز. سپس، شما باید یک استراحت 10 روزه به بدنتان بدهید و برنامه را دوباره از ابتدا آغاز کنید.این معجون برای سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما می توانید سه کیلوگرم کمتر از پنج روز کاهش وزن داشته باشد.
دانشمندان با تهیه معجونی جادویی توانستند چربی های اطراف شکم را با نوشیدنی گیاهی از بین ببرند.
سم زدایی از کبد عامل مهم و اساسی در سوزاندن چربی به شمار می رود زیرا کبد به سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن کمک می کند.
دانشمندان با تهیه معجونی جادویی توانستند چربی های اطراف شکم را با نوشیدنی گیاهی از بین ببرند.
کاهش وزن 3 کیلو در5 روز با معجونی معجزه گر!
براساس نتایج یک مطالعه که انجام شده است، نوشیدن روزانه یک لیوان از این معجون با معده خالی میزان سوخت و ساز بدن را دست کم 40 درصد افزایش می دهد.
مواد لازم:
- 1 دسته جعفری
- 1 لیمو
- 1 لیوان آب
جعفری ها را ریز ریز خرد کنید و با اضافه کردن آب لیمو و سپس آب این معجون را با معده خالی هر روز بنوشید، اما فقط برای پنج روز. سپس، شما باید یک استراحت 10 روزه به بدنتان بدهید و برنامه را دوباره از ابتدا آغاز کنید.این معجون برای سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما می توانید سه کیلوگرم کمتر از پنج روز کاهش وزن داشته باشد.
#45ارسال '9:0 1393/10/16
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060کاربرد رنگها
برای لاغر شدن ، از بشقاب و رومیزی آبی رنگ استفاده کنید. رنگ آبی اشتها را کم میکند .
برای لاغر شدن ، از بشقاب و رومیزی آبی رنگ استفاده کنید. رنگ آبی اشتها را کم میکند .
#46ارسال '9:11 1393/10/16
(◉ᴥ◉)
پستها 209ای جانم!چه جالب!عجب کاری کرد پسرگلت طاهره جون!
ارسال پاسخ
»»