جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. متفرقه
  4. نکات جالب در مورد ورزش زیبایی پوست و مو و بیماری و سلامتی

نکات جالب در مورد ورزش زیبایی پوست و مو و بیماری و سلامتی - صفحه 10

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع16146
تصویر کاربری
#137ارسال '14:59 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
ترکیبات شیمیایی کنجد:

کنجد دارای پروتئین، ویتامین های A، B2، D،E ،F و لسیتین می باشد.طبق نظر کارشناسان غذایی کنجد به علت داشتن فسفر و مس فراوان برای تقویت هوش وبینایی مفید است .

همچنین مقدار روغن موجود در کنجد حدود 50% است. روغن کنجد مرکب از 70% اسیدهای چرب اشباع نشده مانند اسید لینولئیک، اسید اولئیک و مقداری اسیدهای چرب اشباع‌شده مانند اسید پالمیتیک وآرشیدیک اسید می باشد. روغن کنجد یکی از روغن های اشباع نشده و مفید برای بدن است و نه تنها این روغن کلسترول بدن را بالا نمی برد بلکه آن را کاهش نیز می دهد. این روغن در آمریکای شمالی و کانادا مصرف زیادی دارد .

جالب است بدانید برای تهیه روغن کنجد معمولا\" دانه های آن را می شویند تا رنگ روی آن از بین برود، سپس دانه ها راآسیاب کرده و در آب می ریزند تا پوست آن که سبک است روی آب بیاید . سپس پوست را جدا کرده دانه ها را خشک می نمایندو در آب جوش می ریزند و خمیر می کنند. این خمیر را تحت فشار قرار می دهند تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد فشار اول می نامند. از تفاله باقی مانده تحت اثر فشار و گرما روغنی به دست می آید که به روغن گرم یا فشار دوم معروف است. که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد.

بنابراین اگر می خواهید از روغن کنجد استفاده کنید دقت کنید از روغن سرد فشار اول که به First cold pressed معروف است ، باشد زیرا دراثر حرارت دادن ، روغن کنجد خواص خود را ازدست می دهد.

تفاله باقیمانده از این مرحله را که دارای مواد پروتئینی است معمولا\" برای علوفه دام ها بخصوص گاو های شیرده به کار می برند.
تصویر کاربری
#138ارسال '15:0 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

خواص طبی کنجد:

از نظر طب سنتی ایران کنجد گرم و تر است، بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر دنیا به عنوان جانشین گوشت به کار می رود.

سایر خواص کنجد:

1- چاق کننده و تقویت نیروی جنسی( توصیه شده است برای تقویت قوای جنسی کنجد را با هم وزن خود شکر و خشخاش مخلوط کرده و به مقدار نصف وزن کنجد ، مغز بادام پوست کنده به آن اضافه کنید و این مخلوط را پودر کرده و هر روز به مقدار یک قاشق سوپ خوری میل گردد)
2- برای رفع قلنج مفید است ( برای این اثر کنجد را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط و میل گردد)
3- کنجد گرفتگی صدا را باز می کند.
4- نرم کننده معده و روده است.
5- کره کنجد که در کانادا به تاهینی معروف است شبیه ارده می باشد و غذای خوبی برای کودکان است.
6- ضماد کنجد پوست را نرم می کند ، کبودی ، تورم و سیاهی پوست را ازبین می برد
7- اگر به محض سوختگی ضماد کنجد به محل سوختگی زده شود پوست تاول نمی زند و درد نیز ازبین می رود.
8- اگرریشه کنجد را در آب بجوشانید و با آب آن موی سر خود را بشوئید موجب تقویت و سیاهی موی سر خواهد شد.
9- اگر برگ کنجد را به سر بمالید باعث رشد و سیاهی موی سر می شود.
10- ارده نرم کننده معده و روده ها است.
11- کنجد ادرار آور و قاعده آور است.
12- کنجد فشار خون را کاهش می دهد.
13- کنجد ضد رماتیسم است.
14- کنجد درمان کننده بواسیر است.
15- از روغن کنجد شامپو درست می کنند که برای تقویت موی سر مفید است.
16- کنجد برای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفید است.
17- کوبیده کنجد با عسل علاج نفخ شکم و باد روده هاست.
18- دم کرده برگ های کنجد ، اسهال خونی را برطرف می کند.
19- روغن کنجد برای رفع تنگی نفس ، سرفه خشک و زخم ریه مفید است.
20- روغن کنجد سوزش ادرار را رفع می کند.
21- مالیدن روغن کنجد به پوست صورت موجب درخشانی، شفافیت و نرم شدن پوست می شود.
تصویر کاربری
#139ارسال '15:0 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

مضرات کنجد:

کنجد با همه خواصی که دارد ، برای معده های ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است. اینگونه افراد بهتر است روغن کنجد را با عسل و سرکه بخورند.
تصویر کاربری
#140ارسال '15:2 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
با خواص تخم کتان آشنا شوید
تخم کتان - سرطان - کلسترول- با خواص تخم کتان آشنا شوید

تخم کتان یا همان بذرکتان به رنگ های زرد و قهوه ای تیره در بازار موجود است و هر 14 گرم (2 قاشق غذاخوری) از این دانه مغذی حاوی حدود 133 درصد امگا3، 5/17 درصد منگنز، 15 درصد فیبر و ویتامین B1، 14 درصد منیزیم، 5/12 درصد تریپتوفان، 9 درصد فسفر، 5/8 درصد روی و 74 کیلوکالری انرژی است…

به همین دلیل هم این دانه که سرآمد تمام مغزها و دانه ها از نظر ریزمغذی های مختلف است، لقب «ارباب مغزها و دانه ها» را به خود اختصاص داده است.

گیاه کتان از گذشته های بسیار دور در کشورهایی مانند مصر کشت و برای تهیه لباس از آن استفاده می شده است. حدود
3 هزار سال پیش، ساکنان گرجستان کنونی کشف کردند که دانه یا بذر این گیاه، خوراکی است و خواص درمانی هم دارد.

پس از گرجستان، کشت گیاه کتان برای استفاده از بذر آن در کشورهای اروپایی و شمال آمریکا رواج یافت و امروزه محققان، با انجام تحقیقات و بررسی های فراوان آزمایشگاهی، به نتایج جالبی درباره خواص بذرکتان رسیدند؛ نتایجی که در ادامه به مهم ترین آنها اشاره می کنیم.
تصویر کاربری
#141ارسال '15:2 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

کتان و سرطان

نتیجه تحقیقات جدید پژوهشگران کانادایی نشان می دهد مصرف منظم دانه کتان می تواند به دلیل حجم بسیار بالای اسیدهای چرب امگا3 موجود در آن، احتمال ابتلا به سرطان های پستان، پروستات و کولون را تاحد چشمگیری کاهش دهد. بررسی مصرف منظم بذرکتان در حیوانات آزمایشگاهی ثابت کرده ریزمغذی های فراوان موجود در این دانه گیاهی، به اندازه قابل توجهی جلوی رشد و انتشار تومورهای سرطانی را در آنها می گیرد.
تصویر کاربری
#142ارسال '15:3 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

کتان و کلسترول

پژوهشگران دانشگاه هاروارد می گویند اسیدهای چرب امگا3 موجود در بذرکتان می توانند با کنترل ضربان قلب و پیشگیری از التهاب قلبی عروقی، باعث حفظ سلامت قلب بشوند. به همین دلیل مصرف روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه کتان را به بیماران قلبی یا آنهایی که زمینه ابتلا به ناراحتی های قلبی دارند، توصیه می کنند. این پژوهشگران ثابت کرده اند مصرف منظم بذرکتان با کاهش فشارخون و در نتیجه حفظ بیشتر سلامت قلب هم در ارتباط است. محققان معتقدند گنجاندن دانه کتان در برنامه غذایی روزانه افراد بزرگسال می تواند شانس ابتلا به گرفتگی عروق یا آترواسکلروز را در آنها تا 75 درصد کاهش بدهد. این دانه مغذی به کاهش کلسترول و چربی بد خون یا همان LDL در افراد مبتلا به چاقی، دیابت و مشکلات متابولیک هم کمک می کند و به این ترتیب، شانس گرفتگی عروق و ابتلا به ناراحتی های قلبی را در آنها کاهش می دهد. محققان با تحقیقی که روی بیش از 100 خانم یائسه انجام دادند، به این نتیجه رسیدند درصد ابتلا به بیماری پرفشاری خون و ناراحتی های قلبی در خانم هایی که به مدت یک سال، روزی 4 قاشق غذاخوری دانه کتان خام مصرف می کردند، بسیار پایین و ناچیز بود.

کتان و دیابت

پژوهشگران انگلیسی با تحقیق روی صدها فرد مبتلا به دیابت نوع 2 و بررسی نتیجه تست A1C آنها به این نتیجه رسیدند مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری دانه خام کتان، تاحد زیادی باعث افزایش پاسخ دهی بدن آنها به دارو، کاهش قند و کلسترول خونشان می شود.
تصویر کاربری
#143ارسال '15:4 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

کتان و یائسگی

نتیجه تحقیقی که روی تعدادی خانم یائسه انجام و در سال 2007 هم در بیشتر مقاله ها و مجله های علمی دنیا منتشر شد، نشان می دهد مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری بذرکتان خام که با غلات سبوس دار و مقداری ماست مخلوط شده است، می تواند احتمال ابتلا به گرگرفتگی های دوران یائسگی را تا 57 درصد کاهش دهد. البته به شرطی که خانم های یائسه، حداقل روزی 2 بار این ترکیب را مصرف کنند! این کاهش گرگرفتگی ها از حدود 1 تا 2 هفته بعد از مصرف معجون بذرکتان شروع می شوند. این در حالی است که مصرف دانه کتان تاثیر چندانی در کاهش گرگرفتگی های پیش از یائسگی یا گرگرفتگی های ناشی از ابتلا به سرطان پستان ندارد.
تصویر کاربری
#144ارسال '15:4 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

کتان و آلرژی

ریزمغذی های موجود در بذرکتان می توانند برای تسریع روند درمان برخی بیماری های التهابی خاص مانند آسم، آلرژی و پارکینسون هم مفید باشند.

محققان می گویند که ترکیب های موجود در این دانه کتان، جلوی رهاسازی عوامل التهابی و آلرژی زا را در بدن می گیرند و احتمال واکنش های التهابی را در انسان ها کم می کنند. این ترکیب ها با پیشگیری از آزادسازی عوامل آلرژی زا و التهابی، جلوی تشکیل پلاک در رگ های خونی را هم می گیرند و به این ترتیب، بازهم به نوعی دیگر باعث حفظ سلامت سیستم قلب و عروق ما می شوند.
تصویر کاربری
#145ارسال '15:5 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

دانه‌هایی ریز کتان با فوایدی بزرگ!

افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود، از طرفی این دانه‌ها سبب کنترل وزن شده و پیشگیری‌کننده از سرطان نیز می‌باشند.

تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه‌های تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان می‌شوند.
تصویر کاربری
#146ارسال '15:10 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

احتیاط در مصرف تخم کتان!

محققان معتقدند علی‌رغم فواید بسیار زیادی که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.
افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر می‌باشند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
همچنین زنان باردار و مادران شیرده نباید تخم کتان مصرف کنند.
تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.
از طرفی افرادی که دچار بیماری‌هایی مانند اندومتریوز، تخمدان پلی‌کیستیک و فیبرویید می‌باشند، نیز باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
اگر تخم کتان را به عنوان یک دارو مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.

تصویر کاربری
#147ارسال '15:10 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

چند پیشنهاد

* به هنگام خوردن صبحانه، آن را به شیر و کورن‌فلکس خود اضافه نمایید.
* به هنگام صرف ناهار، دانه‌های تخم کتان را به سالاد خود اضافه نموده و میل کنید.
* آن را با آب‌میوه مخلوط کرده و میل نمایید.
* آن را به انواع سالادها و یا سوپ‌ها بیفزایید.
* آن را به ماست و یا دوغ خود اضافه نموده و میل کنید.
* آن را به سس گوجه‌فرنگی و یا آب انواع گوشت‌ها اضافه کرده و میل نمایید.
* آن را به گوشت چرخ‌کرده اضافه نموده و سپس با آن کوفته و یا کباب درست کنید.
ترکیبات تخم کتان
* حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه B بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز می‌باشد.
* دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول می‌باشد.
* دارای چندین نوع آنتی‌اکسیدان قوی از جمله لیگنان است. از آنجایی که تخم کتان یک ماده گیاهی است، یکی از بهترین منابع لیگنان‌ها می‌باشد.
* حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب می‌باشد. تخم کتان یکی از منابع غنی گیاهی است که دارای امگا-3 گیاهی به نام آلفالینولنیک اسید (ALA) می‌باشد. بعد از روغن تخم کتان، روغن کانولا بیشترین میزان ALA را دارا است.
تصویر کاربری
#148ارسال '20:7 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

چطور با حداقل درد،بدنی انعطاف پذیر داشته باشیم؟
مه شو:1-حرکت پا باز

این حرکت یکی از اصلی ترین و موثرترین حرکات کششی محسوب می شود.روی زمین بنشینید و پشتتان را صاف نگه دارید.با کمک دستها ،تا جایی که می توانید پاها را از هم دور کنید.تنفس منظم را فراموش نکنید.



پس از اینکه پاها را تا حد امکان از هم باز کردید،پشت را کاملا صاف نگه داشته و این حالت را برای 30 ثانیه حفظ کنید و کم کم این زمان را به 60 ثانیه برسانید.

2-حرکت دوم پا باز

پاها را باز کنید و همانند شکل ،بالا تنه را به آرامی روی یکی از پاها به جلو خم کنید و با دست ،مچ پا را بگیرید،طوریکه زانوی پای دیگر روی زمین قرار گیرد و تا جاییکه می توانید بدن را روی پا ،خم کنید.

این حالت را 10 ثانیه حفظ کنید و کم کم به 30 ثانیه و بعد به 60 ثانیه برسانید .



پاها را عوض کنید و حرکت را ادامه دهید.

3-خم شدن به پشت یا پل زدن

یکی از بهترین راه های کشش عضلات پشت ،خم شدن به پشت یا پل زدن است .


همانند تصویر ،روی زمین به شکم بخوابید ،کف دستها را روی زمین قرار داده و بازوها را از زمین بلند کنید،زانو ها را خم کرده و بعد پاها را مثل شکل ،روی زمین قرار دهید.به آرامی نیم تنه خود را بلند کنید تا اینکه بدن به صورت پل قرار گرفته و کشش خوبی را در عضلات پشت احساس کنید.بدن را چند ثانیه به همین حالت نگه دارید و بعد به آرامی به حالت اول برگردید
تصویر کاربری
#149ارسال '20:16 1393/11/11

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
چطور با حداقل درد،بدنی انعطاف پذیر داشته باشیم؟ 2

4-کشش روی یک پا

این حرکت بسیار ساده و موثر است.

p212

روی زمین بنشینید ،یک پا را جمع کنید و همانند تصویر ،به آرامی روی یک پا به جلو خم شوید،طوریکه آرنج دستها روی زمین و تا حد امکان ،قفسه سینه به ران پا نزدیک شود.اگر کاملا قفسه سینه با ران پا تماس پیدا نکرد مهم نیست ،اما هر چه نزدیک تر باشد ،بهتر است.پا کاملا صاف و با دست ساق پا را لمس کنید.

این حالت را 10 ثانیه نگه دارید.بعد پاها را عوض کرده و حرکت را ادامه دهید.

5-حرکت باله

این حرکت یکی از ساده ترین و بهترین حرکات برای کشش پاها محسوب می شود.

pp5

در حالتی بایستید که پاشنه های پا در کنار هم و انگشتان پا رو به خارج قرار گیرند.حالا به آرامی روی پنجه پا بلند شوید و سعی کنید به همین حالت ،تعادل بدنتان را حفظ کنید.بعد به آرامی پا را زمین گذاشته و چند بار این حرکت را تکرار کنید.

6-حرکت پایه ای دیگر برای کشش پاها

پاها را به آرامی ماساژ دهید.انگشتان پا را به سمت داخل و خارج خم کنید.اینکار کشش خوبی را در پا و استخوانهای پا ایجاد می کند.

p66

7- حرکت با توپ

این حرکت برای کشش قوس پا ،بسیار مفید است .خیلی ساده یک توپ تنیس را زیر قوس پا بچرخانید و با آن بازی کنید.

p7

زیبا و خوش اندام بمانی
تصویر کاربری
#150ارسال '6:54 1393/11/13

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706

نکات ضروری و مهم مراقبت از مو 2


حتما شامپوی مناسب موی خود را انتخاب نمایید و بیش از حد موهای خود را نشویید زیرا چربی طبیعی پوست سر از بین می رود و مو خشک می شود.

تعداد دفعات شستشوی مو بستگی به عوامل بسیاری همچون میزان چربی، محیط زندگی، جنس موها، فعالیت فیزیکی و نوع پوست دارد. به طوری که برخی از افراد نیاز به شستشوی هفتگی و برخی به شستشوی روزانه مو نیاز دارند.

آب گرم موجب باز شدن روزنه های پوست می شود، در صورتی که آب سرد باعث بسته شدن آنها می گردد. بهتر است در لحظه آخر استحمام، موهای خود را با آب سرد آبکشی نمایید.

هنگام شامپو زدن موهای خود را بالای سر جمع نکنید زیرا موجب گره خوردن آنها می گردد
تصویر کاربری
#151ارسال '8:18 1393/11/13

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
ماساژ با اسفناج ، معجزه زیبایی پوست



تا به حال مطالب زیادی را در مورد خواص بی شمار اسفناج خوانده اید.اینبار قصد داریم از معجزه این سبزی فوق العاده برای پوست بیشتر صحبت کنیم.


ماساژ صورت با اسفناج تاثیر زیادی در فرم‌گیری عضلات صورت و آبرسانی و تغذیه سلول‌های پوستی دارد.

این ماسک از آن جهت که با برگ‌های تازه اسفناج و شیر تازه پرچرب تهیه می‌شود علاوه بر آبرسانی به سلول‌های پوست به افزایش نشاط و شادابی آنها نیز کمک کرده و پوستی با نشاط و جوان به خانم‌ها هدیه می‌کند.

برای تهیه این ماسک کافی است 2 برگ اسفناج بزرگ و تازه را در نصف لیوان شیر جوشیده و داغ بریزید و آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. این کار موجب می‌شود تا برگ‌ها نرم و لطیف شود.

بعد از این مدت برگ‌ها را از شیر خارج کرده و آنها را به کمک قاشق یا هاونگ به صورت خمیر درآورید و روی صورت‌ ماسک بر روی صورتبگذارید. اجازه دهید این ترکیب 20 دقیقه تا نیم ساعت روی پوست بماند. سپس آن را با کمک آب نیمه ولرم بشویید.

می‌توانید از روش دیگری نیز برای تهیه این ماسک استفاده کنید و به جای تهیه ماسک اسفناج از شیر، از ماست استفاده کنید. اسفناج را ابتدا بخارپز کنید و سپس آن را با گوشت‌کوب چوبی خوب بکوبید و اجازه دهید اسفناج خنک شود. بعد از این مرحله 2 تا 3 قاشق غذاخوری ماست پرچرب به آن اضافه کنید و این مخلوط را خوب هم بزنید. این ترکیب برای آبرسانی به پوست افرادی که دچار چربی پوست هستند و زیاد جوش می‌زنند توصیه نمی‌شود. این گروه بهتر است از شیر کم‌چرب برای اسفناج درمانی استفاده کنند

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»