سلام
میخواستم بپرسم : یک مدال حدید( با فریم نقره ) از جواهر بازار خریدم اما برای زنجیرش منتظر مدل خاصی هستم که جواهر بازار قراره برامون بیاره . می خواستم بپرسم زمانی که مدال به دستم رسید تا زمانی که زنجیر مورد نظرم رو جواهر بازار بیاره می تونم از زنجیر استیلی که دارم استفاده کنم یا به مدالم آسیب میزنه ؟
از قبل از پاسختون متشکرم

سلام
بله مشکلی نداره ، میتونین از زنجیر استیل استفاده کنین .
برای نگهداری از جواهرات طلا یا نقره ، سعی کنین در جعبه جواهرات جداگانه و مناسبی بزارید که با هم خیلی در تماس نباشن و خوردگی و زدگی روی نقره یا طلا ایجاد نشه .
خیلی خیلی متشکرم از راهنماییتون

درود بر آقای عزیز.دقیقا منظورتون تماس چه چیزهایی باهم بود که موجب آسیب میشه؟
کلا زیورآلات رو وقتی کنار میزارید بهتره مثلا همه رو تو یک جعبه باهم نریزید که مدام به هم کشیده بشن
درود جناب خوش نیت بند خرداد ماهی (مرد)هستم و با اطلاعاتی که به دست آوردم سنگ مروارید به عنوان سنگ اصلی وزمرد والکساندریت وسیترین وچشم ببر هم مربوط به ماه تولد ما هست میخواستم از شما سرور گرامی مشاوره بگیرم که اولا درسته این اطلاعات وثانیا پیشنهادتون برای تهیه همه این سنگها چیه که هم زیبایی وهم قیمت تمایلم به تهیه وخرید رو بیشتر کنه با آرزوی سلامتی وآرامش برای شما بزرگوار????♂️
سلام روز بخیر .
عقیق- کوارتز- مروارید- مون استون - انیکس- سیترین - زبرجد- چشم ببر
سنگهای شماست ولی الزامی به داشتن همگی نیست . متناسب با خواص سنگها میتونین سنگ دلخواه تون رو انتخاب کنین .
سلام میخواستم بپرسم ک اگر دوتا گردنبند یا حالا دستبند کنار هم بندازیم آسیب میزنه یا نه