جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. مشاوره سنگ درمانی

تسبیح یخ زده

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع29774
آواتار
#1ارسال '10:51 1394/8/3

شاهرخ همتی|کرمانشاه / کرمانشاه

پست‌ها 30
سلام،ضمن تشکر از پاسخ های شما ،بعضی تسبیح های شاه مقصود دچار حالتی میشن که (اگر درست باشه)بهش یخ زدگی میگن به شکلیدکه در دانه های آن رگه های سفیدی بشکل ترک پیدا میشه در چنین حالتی برای رفع مشکل چه کاری میشه کرد ،متشکرم یا حق
تصویر کاربری
#2ارسال '11:26 1394/8/3

مشاور|پشتیبان

پست‌ها 1222
اون حالت هایی که روی دانه هاش شاه مقصود هست ، رگه ها یا دو رنگی ها جزء طبیعت سنگ شاه مقصود هستش . هرچی سنگ یک دست تر و تمیز تر و خوش رنگ تر باشه قیمتش میره بالاتر . مثل تسبیح های شاه مقصود چند میلیونی که تو سایت هستش .
کلا تنها راهی که برای محافظت بهتر از شاه مقصود وجود داره ، روغن زیتون هستش .
هر چند وقت یبار . مقدار خیلی کمی روغن زیتون کف دستتون بریزید - در حدی که کف دست تون کمی چرب بشه . تسبیح رو بگیرید تو دست و دانه ها رو کمی مالش بدید .
تسبیح براق و خوش رنگ میشه و برای محافظت از سنگ هم مفیده .
آواتار
#3ارسال '8:7 1394/8/5

هاجر زیتونی|هرمزگان / بندر عباس

پست‌ها 30
راهنمائی خیلی خوبه درخصوص نگهداری تسیبح شاهمقصود خیلی ممنون از اطلاع رسانی شما
آواتار
#4ارسال '8:30 1396/1/14

مهمان

پست‌ها -
ممنون از توضیح خوب و کارآمدتون
آواتار
#5ارسال '15:37 1396/1/15

سید عباس علوی|تهران / تهران

پست‌ها 4
با عرض سلام
البته استاداسدی عزیزتجربه بسیاری در این زمینه دارند و راهنمایی درستی فرمودند.
ولی حقیر تجربه خودم از تسبیح شاه مقصود این است که سنگ شاه مقصود و خصوصا تسبیح را در جیب در مجاورت پول خرد و یا دسته کلید و کلا شیفلزی نباد قرار داد چون برخورد فلز به تسبیح باعث این حالتیعنی یخ زدگی میشود .
با سپاس
آواتار
#6ارسال '11:51 1396/3/7

زیبا میردورقی|خوزستان / اندیمشک

پست‌ها 63
درود
این حالت یخ زدگی جز طبیعت سنگ شاه مقصود می باشد .و سنگ شامقصود بسته به حالت درونی بدن شما واکنش نشان می دهد .طبق تجربه استفاده از سنگ شاه مقصود ،این سنگ به سنگ غصه ترک نیز معروف بوده .یعنی اینکه صاحب سنگ اگر دچار ناراحتی و نگرانی باشد این سنگ ترک بر میدارد .و اگر شخص خوشحال باشد حالت ترکهای سنگ از بین میرود.من یک دستبند شامقصود دارم و دچار همین حالت میشود.
آواتار
#7ارسال '14:29 1397/5/2

یاسین

پست‌ها -
سلام بله منم نظر خانم زیبا میردورقی رو قبول دارم و یکی از خواص شاه مقصود آرام بخش بودن و دفع انرژی منفی است.
آواتار
#8ارسال '20:0 1397/9/15

علی

پست‌ها -
چجوری شفاف کنیم
ارسال پاسخ
افزودن شکلک