جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. مشاوره سنگ درمانی
  4. تسبیح یخ زده

تسبیح یخ زده - صفحه 2

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع29774
تصویر کاربری
#9ارسال '8:50 1397/9/17

دست‌افشان|پشتیبان

پست‌ها 138
سلام اقا علی.
برای این مورد میتونید دستتون رو مقدار بسیار کمی بل روغن زیتون چرب کنید و در طول روز تسبیح رو در دستتون بچرخونید.
آواتار
#10ارسال '14:34 1398/2/27

نگار

پست‌ها -
من فکر میکردم شوره زده، بعد بیست سال تسبیح و خواستم استفاده کنم و چون اطلاعات دقیقی نداشتم، اول تو سرکه انداختم مثلا شوره هاش گرفته بشه، بی تاثیر هم نبود، بعد این صفحه رو خوندم و با روغن زیتون دست گردوندم، عالی بود. ممنون از راهنمایی
آواتار
#11ارسال '3:19 1398/4/9

مجید

پست‌ها -
سلام تجربه این بنده حقیراینه که تسبیح شاه مقصوداصلانبایدروی هم قرارداده بشه به صورتیکه مهره هاباهم برخوردداشته باشه این حالت قندیل یابرفک میزنه همیشه باید ازجایی آویزونش کنیددرون جانمازنگذاریدواگرزیادباتسبیح سرو کارداریدمیتونیدبه گردنتون بیاندازید. وروغن زیتون عالیه برای شفافیت وگران شدن تسبیح شاه مقصودسعی کنیدروغن بی بوباشه دوروزی یک بارهردفعه نوک انگشت زیادهم نباشه چرب کنیدوحدود15تا20دقیقه دست بکشیدواصطلاحاباتسبیح بازی کنیدتاجلاپیداکنه من خودم تسبیح شاه مقصودی روسال 92خریدم 200تومن الان ازشفافی وخوشرنگی تسبیح قیمتش شده1/200/000تومن واصلادلم نمیخوادبفروشم امیدوارم که مطالب بدردتون بخوره وشماهم تسبیح خوبی داشته باشید.
تصویر کاربری
#12ارسال '12:46 1399/7/12

مشاور|پشتیبان

پست‌ها 1223
بله در اثر حرارت حتی ممکن هست بترکد .
چون شاه مقصود سنگ خیلی حساسی هستش.
آواتار
#13ارسال '5:48 1399/10/13

فریبا حیدری

پست‌ها -
با سلام .از پدر بزرگم یه تسبیح شاه مقصو زرد متمایل ب سبز د یادگار دارم و همسرم با روغن موتور خواسته براقش کنه ک متاسفانه الان روغن ها رو سطح تسبیح ماسیده و چسبنده شده .. لطفا راهنمایی کنید ک چیکار کنیم تا مثل اولش بشه ؟با سپاس
آواتار
#14ارسال '19:40 1400/3/20

رجبی

پست‌ها -
دوستایی که میخوان سریعتر شامقصودشون آبدارشه، نخ تسبیحو باز کنین سر نخو به سیم ببندین تموم دونه ها پشت سرهم از سیم رد کنین،(انگار باسیم نخ کنین که واسه محکمیش بهتره سیم گاز یا ترمز موتور و دوچرخه رو تک نخ کنید و تسبیحو به نخ بکشید)، یه نیم ساعت تو آب ولرم بمونه ،بعدش یه سر سیم رو یه جای محکم ببندین سر دیگشم دستتون، با کیسه حموم و سفیدآب یاهمون روشور کل دونه ها رو رفتوبرگشت بکشید،10 دقیقه ادامه بدین.واسه نخ کردن مجدد هم باز نخ رو سر سیم ببندین بکشید ک یکباره تسبیح تون نخ بشه.... یکبار انجام بدین تاثیر و تفاوتش رو متوجه میشین
آواتار
#15ارسال '21:9 1400/6/8

حمیدرضاخرم

پست‌ها -
منم تسبیح شاه مقصوددارم موقعی که بهش دست نمیزنم به مدت طولانی مثلایک ساعت حالت کدرداره ولی چنددقیقه که تودست میچرخونم براق میشه وروغن هم تابهال بهش نزدم وهمیشه اززیرلباسم توگردنم آویزونه ودیده نمیشه وگرمایپوست بدن هم توبراقی اون تاثیرداره ..موقعی که بهش دست نزنم انقارقهرمیکنه ولی میچرخونم براق میشه وتوسیستم اعصاب وروان بدن تاثیرداره
ارسال پاسخ
افزودن شکلک