با سلام من یروزی ی دوستی بهم گفت که تسبیح رو به مدت 2 هفته در روغن زیتون بنداز و دستم بهش نزن بعد تاثیرش رو خواهی دید.من هم این کار رو خواستم انجام بدم اما یک روز بیشتر تو روغن نبود بعد درش آوردم راستش ترسیدم گفتم شاید تسبیح دچار مشکل بشه... حالا میخام از دوستانی که در این مورد تجربه دارن لطف کنن راهنمایی کنن/
با تشکر از دوستان... درضمن دوستان من تسبیحه فوق العاده ای دارم و خیلی هم قدمت زیاده ودارای رنگ زرد اصیلی هم هستش........
سلام من از کسی شنیدم که برای اینکه برفک های داخل تسبیح از بین بره بخار آب برنج موثر است چه جوری میشه آین کارو کرد؟
سلام هیچ وقت تسبیح شاه مقصودراداخل اب نشودید که باعث ازببن رفتن چربی شاه مقصودمیشه. وشاه مقصوددای که کاملان زردرنگ هستن وسبزی ندارند روغن براشون خوب نیست که کسی استفاده بکندبعدازمدتی مهرهای شاه مقصود قرمزیاپرتقالی میشه. شاه مقصودای زردانگوری که که سبزی شون مشخص روغن براشون خوبه وتمام شاه مقصودا فقد یک مورد شاه مقصودزرد روغن خوب نبست.
سلام اب برای شاه مقصوداصلان خوب نیست وباعث کدرشدن تسبیح میشه وروغن مهرهاش کم میشند اگراب خوردهرچه سریع باروغن زیتون چریش کن وشاه مفثووای زرداصلان روغنم خوب نیست وباعث پرتقالی شدن مهرها مبشه فقدزرد امازردانگوری روغن براش خیلی خوبه
سلام
یعنی وقتی چربیش از بین بره ترک میخوره؟ چند وقت باید بذاریم توو روغن زیتون تا ترک ها از بین بره ؟
تسبیح شاه مقصود رو با روغن زیتون چرب میکنن چون اگه خشک باشه ب جایی بخوره ترک برمیداره ولی نظره من و تجربه ای داشتم اینه ک روغن پارافین مایع بزنین عالی میه هفته ای یبار
حالا یه روشی من انجام میدم انقدر قشنگ میشه که خیلی دوست دارم، یکم روغن زیتون رو با یکمی زعفران یا اگر نبود زردچوبه خیلی کما، قاطی کنین که رنگ روغن زیتون زرد بشه من خودم با زردچوبه قاطی میکنم وقتی میمالم به تصبیح باهاش بازی میکنم انقدر خوشرنگ میشه وابدار بعد همینجوری تا روزها میمونه