جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. هنرهای اعضای خانواده جواهربازار

هنرهای اعضای خانواده جواهربازار - صفحه 10

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع4082
تصویر کاربری
#137ارسال '4:54 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
بیتا جون زحمت پیراشکی هارو مامانم کشیده بودن و فردا توضیح کاملشو از مامان میگیرم
عکسهای میز غذا دو سری بود که همه شون پریدن فقط همینارو داشتم
تصویر کاربری
#138ارسال '4:55 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
توضیحات دسر همش یه جا نیومد تا الان منتظر بودم دیدم نمیشه کنسلش کردم
تصویر کاربری
#139ارسال '4:56 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
مواد لازم برای درست کردن ژله رنگین کمون
ژله موز یا آناناس (برای رنگ زرد)
ژله پرتقال یا نارنگی (برای رنگ نارنجی)
ژله توت فرنگی یا آلبالو یا انار (برای رنگ قرمز)
ژله لیمو یا کیوی (برای رنگ سبز)
ژله بلوبری تمشک آبی (برای رنگ آبی)
ژله انگور یا شاتوت (برای رنگ بنفش)
بستنی پاستوریزه ساده وانیلی کیلویی
ژله از هر رنگ یک بسته کافیه
مقدار بستنی هم یک بسته نیم کیلویی باشه کافیه شما دو بسته بگیرین که کم نیاد
چون من و رادین عاشق بستنی هستیم نصف بسته رو دوتایی میخوریم تازه رادین میاد میگه بازم میخوام و... اگه شما هم احتمال اینگونه موارد رو دارید حتما دو بسته تهیه کنید
تصویر کاربری
#140ارسال '4:58 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
برای درست کردن ژله رنگین کمونی میتونین از ژله های دلخواه و ترکیب رنگی دلخواهتون استفاده کنین
به نظر من آناناس، پرتقال، توت فرنگی، کیوی، بلوبری و شاتوت یا انگور بهتر میشه، سلیقه ایه فرقی نمیکنه
ترتیب رنگها و طعم ها به دلخواهه و بایدی نداره و بستگی به قالبی داره که انتخاب می کنید قالب هرچی بزگ باشه بهتره
یه کم لایه هارو نازکتر بردارین تعداد لایه ها و رنگهای بیشتری رو میتونین داشته باشین.
البته می تونید تعداد رنگهای ژله رو کم کنید (اگر وقتتون کم بود) به نظرم باز هم قشنگیه خودش را خواهد داشت .

فقط رنگها کنار هم قشنگ دیده بشن و از همه بهتر همون ترتیب رنگین کمونی که همه بلدیمو ومنم که عاشق رنگین کمونم و...
اولین رنگ رو انتخاب کنین طبق دستور روی قوطی ژله رو درست کنید
داخل ظرفی (پیرکس باشه بهتره که اندازه 2 لیوان آب جا داشته باشه) پودر ژله با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری قرار بدین تا دونه های ژلاتین کامل حل بشن و شفاف بشه بعد یک لیوان آب سرد روش بریزین و مخلوط کنید و اندازه یک لیوان ازش بردارید و ته قالبتون بریزین و بذارین توی یخچال تا خودشو بگیره زمان دقیقی نمیتونم براش بگم چون دمای یخچال ها باهم فرق میکنه تقریبا 45 دقیقه تا یک ساعت کافیه.
تصویر کاربری
#141ارسال '5:0 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
( برای روش بن ماری، از بخار آب کتری یا قابلمه ای تقریبا هم اندازه، جزیی بزرگتر باشه که ظرف پیرکس توی آب قرار نگیره و از آب جوش فاصله داشته باشه، داخلش آب میریزید و روی حرارت میذارید تا جوش بیاد بعد ظرف پیرکس رو میگذارید تا ژلاتین حل شه)
بعد نیم ساعت خیلی کوچولو تکونش بدین ببینین تا چه حد خودشو گرفته نه شل باشه و نه سفت بعدش میتونین تشخیص بدین که چقدر دیگه تو یخچال بمونه بهتره.. ممکنه همون نیم ساعت کافیش باشه.
اگه ژله خیلی سفت باشه لایه ی بعدی بهش خوب نمی چسبه و آخر سر موقع برگردوندن لایه های ژله از هم جدا میشن...
جایی هم که میذارین باید تراز باشه تا ردیف های دسرتون کج نشه
بقیه ژله رو که نگه داشته بودیم با نصف لیوان بستنی وانیلی که کمی آب شده مخلوط میکنیم اگه بستنی کاملا آب نشده بود تو دمای محیط آشپزخونه آب میشه تا ژله قبلی خودشو بگیره ..
بعد از اینکه ژله خودشو کمی گرفت مخلوط ژله و بستنی رو روش بریزین و دوباره توی یخچال بذارین تا خودشو بگیره
به همین ترتیب ژله های بعدی رو یکی یکی درست میکنیم و لایه های بعدی رو روش میریزیم
تصویر کاربری
#142ارسال '5:4 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
موقع برگردوندن دسر که معمولا همه باهاش درگیرن، ظرف بزرگتر از قالبتون رو داخلش آب گرم بریزین (نه جوش و داغ باشه که دست رو بسوزونه و نه اینکه به سردی بزنه، ولرم باشه و خیلی جزیی گرمتر از ولرم)
قالب رو 5 تا 10 ثانیه داخل آب گرم قرار بدین و یکم تکونش بدین اگه از کناره ها مشخص شد که از قالب جداشده داخل ظرف مورد نظرتون برگردونین و روش رو با ترافل های شکل دار میتونین تزیین کنین می تونین هم بذارین ساده بمونه
زمان نگه داشتن قالب توی آب گرم بستگی به دمای آب گرمتون و ضخامت قالبتون داره.
اگه تکون نخورد بازم این کار رو تکرار کنین ولی زیاده از حد نگه ندارین چون ممکنه دسرتون آبشه و وا بره
امیدوارم توضیحاتم کامل و کافی بوده باشه و همه ی دوستهای گلم این دسر خوشگل و خوشمزه رو به راحتی درست کنن وحسابی لذت ببرن
تصویر کاربری
#143ارسال '5:6 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
نکات مهم:
حتما هر مرحله رو به آرومی روی مراحل سفت شده قبل بریزید
ژله هایی رو که می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید رو بگذارید کمی ولرم شه حتی کمی سرد و داغ روی ژله بستنی نریزید .
نذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت بشن چون موقع برگردوندن دسر لایه ها از هم جدا میشن .
میشه ژله های هر مرحله رو داخل فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنن
من خودم موقعی که عجله دارم از این روش استفاده میکنم ولی شما اگه دفعه اولتونه این روش رو بی خیالشین...
سعی کردمم نکته ای جا نمونه
موفق باشید دوستهای گلم
تصویر کاربری
#144ارسال '5:13 1393/8/11

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
ترشک:
من با آلوچه های پاییزی درستشون کردم
با آلو قرمزا هم خوش رنگ و خوش طعم میشه که الان فصلش گذشته، اگه میخوایید ترش باشه از آلو شیرین استفاده نکنین اگه خواستین طعمش ملس باشه با هر دو آلو شیرین و ترش با هم درست کنید
آلوهای شسته رو با یک استکان آب داخل قابلمه ای بریزید (آلوها با هسته باشن و هسته هاشونو جدا نکنید) کمی هم نمک وقتی جوشید شعله گازو کاملا کم کنید و در قابلمه رو بذارید و صبر کنید تاقوام بیاد و غلیظشه (مثل مواد لواشک که درست میکنیم بشه) آبش تا حدی کشیده بشه که ته نگیره و نسوزه و کاملا له نشه.
نمک کم بزنین اگه لازم شد تقریبا آخرای کار بهش اضافه کنید
راستیتش این ترشک من در آوردیه خودمه، میخواستم لواشک درست کنم دیدم اینجوری خوشمزه تره و اسمشو ترشک گذاشتم.
اگه مقدار زیادی درست کردین توی ظرفهای مخصوص فیریز(شیشه ای باشه بهتره) بریزید و بذارین فریزشه و هر موقع دوست داشتین درش بیارین بذارین یخش بازشه تو قسمت یخ زداییه ماکرویو هم میتونین بذارین که سریع تر یخش بازاشه.
بازهم اگه سوالی بود من در خدمتتونم
تصویر کاربری
#145ارسال '9:52 1393/8/11

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
سلام به الناز خانم هنرمند! چه کیفی می کنه رادین کوچولو با غذاها و دسرهای خوشمزه مامانش!
ممنون دوستم! توضیحات کامل و عالی بود، ژله رنگین کمون با بستی فوق العاده است.. حتما سر فرصت درست می کنم (البته خودم زیاد ژله دوست ندارم ولی فندق و باباش خیلی دوست دارن)
تصویر کاربری
#146ارسال '10:22 1393/8/11

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
سلام خواهش میکنم دوست جونای عزیزم

الناز جونی ممنونم بابت ژله و ترشک من که اصلا از ژله خوشم نمیاد ولی ترشک رو عاشقش حتما درست میکنم
تصویر کاربری
#147ارسال '13:46 1393/8/11

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
مریم جون و الناز جون عالی بودددد، دستتون درد نکنه، پرینتش کردم سره فرصت درست کنم، دستتون درد نکنه، واییییی ترشککککککککککککککککک مممممممممممممم


مریم جون عاشق غذاهای این فرمی که درست میکنی هستم بهش میگم غذاهای اسپرت
البته همسری کدو و بادمجان دوست نداره، ولی برای خودم درست میکنمممممممم
تصویر کاربری
#148ارسال '14:6 1393/8/11

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
مریم گلی من عاشق کدو و بادمجون (البته بادمجون بیشتر) هستم!
ممنون واسه دستور صندل کندو! خیلی جالب بود، من حتما امتحان می کنم
تصویر کاربری
#149ارسال '16:28 1393/8/11

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
نوش جونتون سارای عزیزم و لیلای نازنینم
تصویر کاربری
#150ارسال '20:36 1393/8/11

میرزاخانلو|تهران / تهران

پست‌ها 1444
گل مریم ممنون بابت سوپرایز صندل کدو حتما درست میکنم
تصویر کاربری
#151ارسال '23:29 1393/8/11

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
به به چه چیزهای خوشمزه ای

مریم گلی من عاشق بادمجونم هر چند زود گرمیم میشه ولی نمی تونم ازش بگذرم.

راستی اگه داخل برونی کدو کشک بریزید هم خیلی خوشمزه میشه.یه چیزی تو مایه های کشک بادمجون

میشه که به جای بادمجون .کدو داره.حتما امتحان کنید.خوشمزه میشه.

ممنون مریم گلی جون

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»