جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. هنرهای اعضای خانواده جواهربازار

هنرهای اعضای خانواده جواهربازار - صفحه 5

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع4082
تصویر کاربری
#62ارسال '17:16 1393/7/17

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
ای بابا .فکر کردم که واقعا از جنس برنجه.
پس در واقع بدله.
ممنون از راهنماییتون
.
تصویر کاربری
#63ارسال '17:38 1393/7/17

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
آرزو جون کارایی که من گرفتم واقعا از جنس برنجه! البته برنج هم بدله دیگه! اون مغازه ای هم که می گم فقط کارای برنجی و لوازم ساخت دستبند و گردنبند و ... داره مثل سیم و قفل دستبند و ... در ضمن برنج از گرمی 150 تومن هست تا 500 تومن!
تصویر کاربری
#64ارسال '9:27 1393/7/19

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
آهاااان سارای عزیز.
ممنون.باید برم خیابون ببینم در این شهر جدید که ساکن شدیم هست یانه.؟؟
خیلی دوست دارم یه سری خوشکل درست کنم.
بازم تشکر سارای عزیززززم.
تصویر کاربری
#65ارسال '13:27 1393/7/21

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
طرزن تهیه شیرینی کشمشی
آرد شیرینی پزی 100 گرم
کره 150 گرم
شکر 100 گرم
کشمش ریز 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل مقداری

در مرحله اول کره اب شده را با شکر مخلوط میکنیم و با همزن برقی تا جایی میزنیم که شکر با کره خوب مخلوط شود. وقتی شکر مخلوط شد حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضفه میکنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم، حالا وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و سپس آرد رو کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید، و در آخر کشمش را اضافه کنید و کمی که مخلوط شد کافیه.
حالا از مواد به اندازه گردو در سینی فر میچینیم، سعی کنیدف بین مواد توی سینی فر حداقل 10 سانت فاصله باشه، تا وقتی مواد با دمای فر آب شد به هم نچسبه، البته اگه هم چسبید موردی نداره، فقط شکلش بدریخت میشه

دمای فر 150 درجه سانتی گراد و 15 تا 20 دقیقه
اگر شیرینی نرم تر بخوایم باید کره رو بیشتر کنیم و اگه شیرینی خشک بخوایم باید آرد رو بیشتر کنیم، البته این دستوری که گفتم عالیه، یه بار امتحان کنید بعد ببینین دوست دارین خشک باشه یا نرم
برای اینکه هم بفهمید شیرینی پخته یا نه، با انگشت روش آروم فشار بیارید وقتی شیرینی برگشت یعنی پخته
عکسشم دارم سعی میکنم اپلود بشه، هر کاری میکنم اپلود نمیشه، آپلود که شد میذارم
تصویر کاربری
#66ارسال '14:4 1393/7/21

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
ممنون لیلا جان
تصویر کاربری
#67ارسال '14:8 1393/7/21

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
به به .دستت درد نکنه لیلا جان.
حتما خیلی خوشمزست.
نوش جونت عزیزم.
تصویر کاربری
#68ارسال '15:23 1393/7/21

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
آرزو و سحر جان خواهش میکنم، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
تصویر کاربری
#69ارسال '19:20 1393/7/21

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
دست لیلا خانم گل و کد بانومون درد نکنه
حتما امتحان میکنم
تصویر کاربری
#70ارسال '19:25 1393/7/21

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
سلام، ممنون لیلا خانم کدبانو! منم اهل کیک درست کردن هستم. حتما شیرینی کشمشی با دستور پخت تو درست می کنم!
تصویر کاربری
#71ارسال '16:59 1393/7/30

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
سلام گلابتونای نازم اینم روش پخت کاپ کیک برای دوستای عزیزم
آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
شیر 5 قاشق غذا خوری
پکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 1قاشق مربا خوری
روغن مایع 3 قشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد

اما روش تهیه
اول آرد و شکر و وانیل رو باهم قاطی میکنیم بعد تخم مرغ رو میشکنیم تو مواد و با چنگال خوب خوب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری به خودش بگیره بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم یا یک دست بشه
اگه دوست داریم کاپ کیک همش کاکائوئی باشه که همه پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم ( البته این بسته به ذائقه داره و میتونیم به جای پودر کاکائو از زعفران یا دارچین یا زنجفیل استفاده کرد)
الان موادمون حاضره
ولی اگه میخایم یه قسمتی از کاپ کیک کاکائوئی باشه اندازه 2 تا قاشق از مواد رو میریزیم تو یه ظرف دیگه و پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم
خوب این مواد تقریبا برای 4 تا کاپ کیک جواب میده البته بازم بسته به اندازه ظرفی داره که میخاید خمیر رو بریزید داخلش
خوب حالا فنجون و یا هر ظرفی رو که دوست دارید مواد رو داخلش بریزید رو به ی کوچولو روغن دورتا دورش رو چرب میکنید
ادامش تو قسمت بعدی
تصویر کاربری
#72ارسال '16:59 1393/7/30

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
بعد از مواد بریزید داخل ظرفای مورد نظرتون هواستون باشه که اندازه نصف ظرف بیشتر نریزید
اگه میخاید دو رنگ درست کنید یه کوچولو از نصفه کمتر بریزید بعد یه کوچولو از خمیر کاکائوئی بریزید روش
خوب حالا یه قابلمه بردارید و فنجون ها رو بزارید داخل قابلمه و آب جوش رو بریزید دور فنجونها
بازه هواستون باشه که ارتفاع ابی که توی قابلمه میریزید تا یک سوم فنجون ها رو بگیره
حالا زیر گاز رو روشن میکنید و در قابلمه دم کن بزارید و شعله زیر قابلمه رو خیلی کم کنید
حالا بزارید 20 دقیقه بمونه
نکته خیلی مهم اینکه تو این مدت در قابلمه رو به هیچ وجه برندارید چون پف کیک میخوابه
بعد از 20 دقیقه خاموش کنید و بازم در قابلمه رو برندارید و بزارید تا 10 دقیقه دیکه هم بمونه

کاپ کیکتون آمادسسسس
نوش جونتون
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و یه کاپ کیک خوشمزه درست بکنید و از مزش لذت ببرید
تصویر کاربری
#73ارسال '9:7 1393/8/1

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
دستت درد نکنه مریم جونی.
من تا حالا کاپ کیک درست نکردم.اخه خیلی علاقه ای به کاکاءو ندارم.
ولی هرچیزی رو حداقل یه بار درست می کنم.
کاپ کیک رو حتما درست می کنم .به نظر میاد خوشمزه بااااشه.
ودو جور درست می کنم .همونجوری که گفتی.
خیلی ممنون که دستورش رو گذااشتی.
تصویر کاربری
#74ارسال '9:47 1393/8/1

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
خواهش میکنم آرزو جان
تو توضیحات نوشتم که بسته با ذائقه داره شما اگه کاکائو دوست نداری میتونی زعفرانی درست کنی یا حتی همون وانیلی ساده و دیگه کاکائو به مواد اضافه نکنی
نوشجونت خانمی
تصویر کاربری
#75ارسال '9:52 1393/8/1

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
ممنون مرمری جون
تصویر کاربری
#76ارسال '10:30 1393/8/1

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
خواهش میکنم سحر جونم

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»