+
ورود به باشگاه مشتریانهنرهای اعضای خانواده جواهربازار - صفحه 9
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع4082
#122ارسال '15:57 1393/8/10
سحر نوعی|گیلان / رشت
پستها 3345آفرین به مامان هنرمند خوش سلیقه. خیلی عالی بود حرف نداشت عزیزم. ایشالا جشن دانشگاه و دومادی رادین جون موفرفری ما
#123ارسال '16:17 1393/8/10
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804لیلای گلم ممنون از لطفت و محبتت عزیزم،
حتما امشب طرز تهیه اش رو میذارم براتون
الان تا میام پای کامپیوتر رادین میاد سراغم، میخوام سر فرصت، دقیق با جزییات کامل براتون توضیخ بدم
حتما امشب طرز تهیه اش رو میذارم براتون
الان تا میام پای کامپیوتر رادین میاد سراغم، میخوام سر فرصت، دقیق با جزییات کامل براتون توضیخ بدم
#124ارسال '16:20 1393/8/10
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804سحرگلم ممنون از لطفت و محبتت عزیزم
قابل دوستهای گلم رو نداره
خوشحالم که پسندیدین و خوشتون اومده
قابل دوستهای گلم رو نداره
خوشحالم که پسندیدین و خوشتون اومده
#125ارسال '16:52 1393/8/10
مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد
پستها 838حالا که بحث آشپزی شد دوست دارم این غذا رو براتون بزارم
هم راحت آماده میشه هم اصولا همه مخصوصا بچه ها دوست دارند
یه غذای سبک و متنوع هم هستش
صندل کدو و بورانی کدو
بدویید کاغذ و قلماتو رو بیارید تا چند دقیقه براتون میگم چیکار کنید
هم راحت آماده میشه هم اصولا همه مخصوصا بچه ها دوست دارند
یه غذای سبک و متنوع هم هستش
صندل کدو و بورانی کدو
بدویید کاغذ و قلماتو رو بیارید تا چند دقیقه براتون میگم چیکار کنید
#126ارسال '16:54 1393/8/10
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804مریم جونم ممنون از لطفت و محبتت عزیزم
عکسهای جشن دندونی رو بیشتر به خاطر شما گذاشتم، یادم بود میگفتی جشن دندونی رو خیلی دوست داری
دقیقا گل گفتی گلم، واقعا اون لحظه موقع غذا دادن به رادین که متوجه شدم دندونش یه کوچولو زده بیرون اون قدر ذوق کرده بودم و بالا و پایین می پریدم و از خوشحالی گریه میکردم که بابای رادین تعجب میکرد میگفت من تا حالا این مدل ذوقتو ندیده بودم
فککککککککر کن مهمونم بودیم و ........
عکسهای جشن دندونی رو بیشتر به خاطر شما گذاشتم، یادم بود میگفتی جشن دندونی رو خیلی دوست داری
دقیقا گل گفتی گلم، واقعا اون لحظه موقع غذا دادن به رادین که متوجه شدم دندونش یه کوچولو زده بیرون اون قدر ذوق کرده بودم و بالا و پایین می پریدم و از خوشحالی گریه میکردم که بابای رادین تعجب میکرد میگفت من تا حالا این مدل ذوقتو ندیده بودم
فککککککککر کن مهمونم بودیم و ........
#127ارسال '17:17 1393/8/10
مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد
پستها 838کدو سبز به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای سبز و رنگی از هرکدام 1 عدد
سویا 100 گرم
ذرت 100 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد متوسط
پنیر سفید کاله مقداری
نعنا خشک مقداری
( این مواد بسته به ذائقه خودتون داره و اگه دوست دارید یکی از مواد بیشتر از بقیه باشه خودتون میتونید تعییرش بدید... به جای سویا هم اگه کسی دوست نداره میتونه گوشت چرخ کرده بریزه)
خوب اول کدوی سبز رو تمیز شسته و از وسط نصفش میکنیم و برا چند دقیقه ای (حدودا 5 تا 10 دقیقه) میزاریم تو اب جوش بعد از این زمان از آب درشون میاریم و میزاریم توی آب سرد
تو فاصله زمانی که کدوها تو آبه میریم سراغ بقیه مواد
پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم بعد سویا رو که از قبل خیس کردیم و آبکشش کردیم رو به پیاز اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدیم
حالا فلفل دلمه ای نگینی شده رو اضافه میکنیم و بعد هم ذرت و نخودفرنگی رو
(اگه از ذرت و نخود فرنگی کنسرو شده استفاده نمیکنید بهتره قبل از استفاده کردن کمی نیم پزشون بکنید)
و دست اخر قارچ رو که حلقه ای کردیم رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ادویه جاتی که رو که ذاتقمون میپسنده رو اضافه میکنیم
خوب حالا کدوها رو از آب سرد در میاریم و با قاشق وسطشون رو خالی میکنیم
(خورده های کدو رو دور نمیریزیم میخایم باهاش یه غذای دیگه درست کنیم)
خوب تموم کدوها رو که وسطشون رو خالی کردیم و تقریبا شکل قایق شده رو میچینیم کنار هم
حالا از موادی که قبلا تهیه کردیم میریزیم توی کدوها
فلفل دلمه ای سبز و رنگی از هرکدام 1 عدد
سویا 100 گرم
ذرت 100 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد متوسط
پنیر سفید کاله مقداری
نعنا خشک مقداری
( این مواد بسته به ذائقه خودتون داره و اگه دوست دارید یکی از مواد بیشتر از بقیه باشه خودتون میتونید تعییرش بدید... به جای سویا هم اگه کسی دوست نداره میتونه گوشت چرخ کرده بریزه)
خوب اول کدوی سبز رو تمیز شسته و از وسط نصفش میکنیم و برا چند دقیقه ای (حدودا 5 تا 10 دقیقه) میزاریم تو اب جوش بعد از این زمان از آب درشون میاریم و میزاریم توی آب سرد
تو فاصله زمانی که کدوها تو آبه میریم سراغ بقیه مواد
پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم بعد سویا رو که از قبل خیس کردیم و آبکشش کردیم رو به پیاز اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدیم
حالا فلفل دلمه ای نگینی شده رو اضافه میکنیم و بعد هم ذرت و نخودفرنگی رو
(اگه از ذرت و نخود فرنگی کنسرو شده استفاده نمیکنید بهتره قبل از استفاده کردن کمی نیم پزشون بکنید)
و دست اخر قارچ رو که حلقه ای کردیم رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ادویه جاتی که رو که ذاتقمون میپسنده رو اضافه میکنیم
خوب حالا کدوها رو از آب سرد در میاریم و با قاشق وسطشون رو خالی میکنیم
(خورده های کدو رو دور نمیریزیم میخایم باهاش یه غذای دیگه درست کنیم)
خوب تموم کدوها رو که وسطشون رو خالی کردیم و تقریبا شکل قایق شده رو میچینیم کنار هم
حالا از موادی که قبلا تهیه کردیم میریزیم توی کدوها
#128ارسال '17:18 1393/8/10
مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد
پستها 838حتما توجه داشته باشیم که کدوها زیادی توی آب نجوشه که وقتی میخایم توشون رو خالی کنیم از هم نپاشه و نکته بعدی اینکه وقتی توی کدوها رو خالی میکنیم از هر دوسر کدو کمی بزاریم بمونه که کدو روی پای خودش بند بشه و باز نشه
خوب حالا همه کدوها رو از مواد پر کردیم
الان نوبت پنیرمونه
از پنیر ورقه ورقه جدا میکنیم و میمالیم روی موادی که توی کدوها ریختیم
(میشه از پنیر پیتزا هم استفاده کرد .... ولی یکبار با این پنیر که من گفتم امتحان کنید طعمش فوق العاده میشه... اینکه گفتم پنیر کاله بخاطر اینکه نسبت به بقیه پنیرها نرم تره و مزش بهتره)
خوب الان همه کدوها با پنیر پوشیده شده
فر رو از قبل با دمای 180 در جه روشن کردیم... کدوها رو میزاریم توی سینی و به مدت 30 تا 40 دقیقه میزاریم توی فر بمونه
وقتی از فر در اوردیم روی کدوها رو کمی نعنای خشک می پاشیم
بهترین زمان برای سرو این غذای خوشمزه وقتیه کمی توی دمای محیط بمونه یکمی از که داغیش کم شد نوش جون کنید تا مزه فوق العادشو حس کنید
نوش جونتون گلابتونای نازنینم
http://upload7.ir/imgs/2014-11/64073046312474806475.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-11/68507663613696222068.jpg
خوب حالا همه کدوها رو از مواد پر کردیم
الان نوبت پنیرمونه
از پنیر ورقه ورقه جدا میکنیم و میمالیم روی موادی که توی کدوها ریختیم
(میشه از پنیر پیتزا هم استفاده کرد .... ولی یکبار با این پنیر که من گفتم امتحان کنید طعمش فوق العاده میشه... اینکه گفتم پنیر کاله بخاطر اینکه نسبت به بقیه پنیرها نرم تره و مزش بهتره)
خوب الان همه کدوها با پنیر پوشیده شده
فر رو از قبل با دمای 180 در جه روشن کردیم... کدوها رو میزاریم توی سینی و به مدت 30 تا 40 دقیقه میزاریم توی فر بمونه
وقتی از فر در اوردیم روی کدوها رو کمی نعنای خشک می پاشیم
بهترین زمان برای سرو این غذای خوشمزه وقتیه کمی توی دمای محیط بمونه یکمی از که داغیش کم شد نوش جون کنید تا مزه فوق العادشو حس کنید
نوش جونتون گلابتونای نازنینم
http://upload7.ir/imgs/2014-11/64073046312474806475.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-11/68507663613696222068.jpg
#129ارسال '17:27 1393/8/10
مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد
پستها 838امیدوارم از صندل کدو لذت برده باشید
حالا نوبت بورانی کدو هستش که فوق العاده راحته
مواد مورد نیاز:
کدوی سبز به میزان دلخواه
ماست چکیده که کمی ترش باشه
پیاز داغ
نعنای خشک
خوب ما برای صندل کدو وقتی توی کدو ها رو خالی کردیم گفتیم کدو ها رو دور نمیریزیم
الان کدوها رو میریزیم توی یه ماهی تابه و اجاق رو روشن میکنیم کدوها یواش یواش آب باز میکنه
بهش فرصت میدیم تا ابش تبخیر بشه
وقتی مطمئن شدیم که دیگه توی ماهی تابه آب نیست کمی روغن میریزیم و کدوها رو تفت میدیم تا کمی طلایی و خوش رنگ بشه وقتی میخایم گازو دیگه خاموش کنیم یک قاشق نعنای خشک رو بهش اضافه میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم و خاموش میکنیم تا نعنا نسوزه
اجاقو خاموش میکنیم و میزاریم تا کدوها کاملا خنک بشه
الان ماست چکیده رو اضافه میکنیم به کدوها و کاملا مخلوط میکنیم
اگه حس کردید بعضی از کدوها تیکه هاش بزرگه میتونید با پشت چنگال له کنید تا یکدست بشه
میتونید یکمی از پیاز داغ رو داخل مواد بریزید و با بقیش هم تزئین کنید
خوب بورانی حاضره
به همین راحتی
بورانی رو بزارید یک تا دو ساعت حداقل توی یخچال بمونه
این غذا سرد سرو میشه
نوش جونتون دوستای نازنینم
http://upload7.ir/imgs/2014-11/72102683887715751753.jpg
حالا نوبت بورانی کدو هستش که فوق العاده راحته
مواد مورد نیاز:
کدوی سبز به میزان دلخواه
ماست چکیده که کمی ترش باشه
پیاز داغ
نعنای خشک
خوب ما برای صندل کدو وقتی توی کدو ها رو خالی کردیم گفتیم کدو ها رو دور نمیریزیم
الان کدوها رو میریزیم توی یه ماهی تابه و اجاق رو روشن میکنیم کدوها یواش یواش آب باز میکنه
بهش فرصت میدیم تا ابش تبخیر بشه
وقتی مطمئن شدیم که دیگه توی ماهی تابه آب نیست کمی روغن میریزیم و کدوها رو تفت میدیم تا کمی طلایی و خوش رنگ بشه وقتی میخایم گازو دیگه خاموش کنیم یک قاشق نعنای خشک رو بهش اضافه میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم و خاموش میکنیم تا نعنا نسوزه
اجاقو خاموش میکنیم و میزاریم تا کدوها کاملا خنک بشه
الان ماست چکیده رو اضافه میکنیم به کدوها و کاملا مخلوط میکنیم
اگه حس کردید بعضی از کدوها تیکه هاش بزرگه میتونید با پشت چنگال له کنید تا یکدست بشه
میتونید یکمی از پیاز داغ رو داخل مواد بریزید و با بقیش هم تزئین کنید
خوب بورانی حاضره
به همین راحتی
بورانی رو بزارید یک تا دو ساعت حداقل توی یخچال بمونه
این غذا سرد سرو میشه
نوش جونتون دوستای نازنینم
http://upload7.ir/imgs/2014-11/72102683887715751753.jpg
#130ارسال '17:42 1393/8/10
مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد
پستها 838یه نکته رو برای بورانی کدو اضافه کنم
ممکنه کسی نخاد صندلی کدو درست کنه
حالا میتونیم به یه روش دیگه بورانی رو حاضر کنیم
کدوها رو حلقه ای برش میدیم و سرخشون میکنیم
وقتی همشون سرخ شد با پشت چنگال یا گوشت کوب کاملا لهشون میکنیم تا یکدست بشه(اگه با گوشت کوب له میکنیم هواسمون باشه که خیلی له نشه که آبکی بشه جوری باشه که وقتی میخوریم زیر دندون حس بشه نه خیلی له و نه خیلی تیکه تیکه که بزرگ باشه)
خوب تا مواد رو له میکنیم دیگه خنک هم میشه
حالا ماست چکیده رو اضافه میکنیم و کمی نعنا داغ و میزاریم تو یخچال تو سرد بشه و بعد سرو میکنیم
گلابتونای عزیزم میزان ماست بسته به ذائقتون داره اگه دوست دارید ترش تر بشه میتونید بیشتر بریزید
نوش جوووووووووووووووووووووووووونتون
ممکنه کسی نخاد صندلی کدو درست کنه
حالا میتونیم به یه روش دیگه بورانی رو حاضر کنیم
کدوها رو حلقه ای برش میدیم و سرخشون میکنیم
وقتی همشون سرخ شد با پشت چنگال یا گوشت کوب کاملا لهشون میکنیم تا یکدست بشه(اگه با گوشت کوب له میکنیم هواسمون باشه که خیلی له نشه که آبکی بشه جوری باشه که وقتی میخوریم زیر دندون حس بشه نه خیلی له و نه خیلی تیکه تیکه که بزرگ باشه)
خوب تا مواد رو له میکنیم دیگه خنک هم میشه
حالا ماست چکیده رو اضافه میکنیم و کمی نعنا داغ و میزاریم تو یخچال تو سرد بشه و بعد سرو میکنیم
گلابتونای عزیزم میزان ماست بسته به ذائقتون داره اگه دوست دارید ترش تر بشه میتونید بیشتر بریزید
نوش جوووووووووووووووووووووووووونتون
#131ارسال '21:12 1393/8/10
سحر نوعی|گیلان / رشت
پستها 3345ممنون مرمری جون
#132ارسال '21:50 1393/8/10
بیگی|کرمان / کرمان
پستها 757الناز جون خیلی هنرمندی تا حالا رو نمیکردی
#133ارسال '21:54 1393/8/10
بیگی|کرمان / کرمان
پستها 757الناز جون حتما دستور پیراشکی گوشتی وترشک رو زودتر بذار دهنمون اب افتاد
#134ارسال '21:57 1393/8/10
بیگی|کرمان / کرمان
پستها 757مریم گلی دستور های اشپزی که دادی خیلی خوبه میخوام زودتر بورانی رو امتحان کنم فکرمیکنم خیلی خوشمزه است
#135ارسال '3:44 1393/8/11
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804ممنون مریم جون دست گلت درد نکنه جالب بود
منم یه مدل دیگه اش رو بلدم که بعد از توضیح دسر رنگین کمونی حتما میتایپم براتون
منم یه مدل دیگه اش رو بلدم که بعد از توضیح دسر رنگین کمونی حتما میتایپم براتون
#136ارسال '3:57 1393/8/11
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804بیتا جون ممنون از لطفت و محبتت عزیزم
به روی چشم حتما
به روی چشم حتما
ارسال پاسخ
»»