به تازگی جواهربازار سیستم جدیدی تحت عنوان کوپن طلائی راه اندازی کرده که از این طریق شما میتوانید تجربه یک خرید خوب و به یاد ماندنی را داشته باشید.
به ازای هر فاکتور ارسال شده که مبلغ آن بیشتر از 100.000 تومان باشد، یک کوپن طلائی صادر می گردد.
با استفاده از این کوپن شما میتوانید از امکان انتخاب اشانتیون و یا ارسال رایگان فاکتور (به دلخواه خودتان) بهرهمند شوید.
توجه داشته باشید استفاده از کوپن طلائی ، دارای محدودیت زمانی است.
به عبارت دیگر ، هر کوپن طلائی ، یک تاریخ انقضاء دارد که قبل از تمام شدن زمان آن ، میبایست از کوپن استفاده شود. در صورتی که تاریخ انقضاء کوپن شما فرا رسد و از آن استفاده نکنید، کوپن میسوزد و قابل برگشت نخواهد بود.
نکتهٔ حائز اهمیت آن است که استفاده از کوپن طلائی به صورت همزمان با سایر طرح های دیگر( همچون طرح اشانتیون، ارسال رایگان، حراج ) بر روی فاکتور امکان پذیر می باشد.
برای استفاده از کوپن طلائی می بایست از طریق باشگاه مشتریان بر روی این گزینه کوپن طلائی کلیک کرده و سپس فاکتور خود را ثبت بفرمایید. در این صورت امکان استفاده از ارسال رایگان و یا انتخاب اشانتیون در مراحل ثبت خرید (صفحه سبد خرید) شما افزوده می شود.
عنایت داشته باشید اگر از کوپن طلائی برای ثبت یک فاکتور استفاده کرده باشید، در صورت ویرایش محصولات آن فاکتور، کوپن طلائی حذف شده و فاکتور به صورت معمولی تبدیل خواهد شد.
سوالاتتان را در این زمینه با ما در میان بگذارید.
راهنمای استفاده از کوپن طلائی
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع43887
#1ارسال '14:9 1397/2/23
مهندس نسترنی|مشاور / مدیریت
پستها 1761#2ارسال '14:12 1397/2/23
مهندس جلالی|پشتیبان
پستها 842دوستان خوبم.
پیشنهاد می کنم اگر مبلغ خریدتون پایین هست، از کوپن طلایی به عنوان ارسال رایگان، و اگر مبلغ خریدتون بالاست از کوپن طلائی به عنوان اشانتیون استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم اگر مبلغ خریدتون پایین هست، از کوپن طلایی به عنوان ارسال رایگان، و اگر مبلغ خریدتون بالاست از کوپن طلائی به عنوان اشانتیون استفاده کنید.
#3ارسال '9:3 1397/2/24
بویری|تهران / تهران
پستها 13سلام من امروز یک فاکتور بالای 100 ثبت کردم و هنوز نبستم میتونم از کوپن طلایی استفاده کنم؟
#4ارسال '10:14 1397/2/24
مهندس جلالی|پشتیبان
پستها 842سلام اقای جوهری . کوپن طلائی شما بعد از ارسال فاکتورتون صادر میشه و میتونین از اون برای خرید های بعدیتون استفاده بفرمایید.
#5ارسال '12:48 1397/2/24
رقیه مداحی| /
پستها 1من اثلا نفهمیدم چه جوری از کوپن طلایی که به من فرستادید استفاده کنم
#6ارسال '13:14 1397/2/24
مهندس جلالی|پشتیبان
پستها 842سلام خانم مداحی .
برای استفاده از کوپن طلائی وارد باشگاه مشتریان بشید و روی گزینه کوپن طلائی کلیک کنید .
بعد از دیدن کوپن هاتون روی دکمه استفاده از کوپن کلیک کنید تا به صفحه ای راهنمایی بشید که میتونین یکی از دو مورد ارسال رایگان و یا دریافت اشانتیون رو انتخاب کنید.
بعد از انتخاب گزینه مورد نظر وارد سایت میشید و فاکتورتون رو به صورت معمول ثبت میکنید .
برای استفاده از کوپن طلائی وارد باشگاه مشتریان بشید و روی گزینه کوپن طلائی کلیک کنید .
بعد از دیدن کوپن هاتون روی دکمه استفاده از کوپن کلیک کنید تا به صفحه ای راهنمایی بشید که میتونین یکی از دو مورد ارسال رایگان و یا دریافت اشانتیون رو انتخاب کنید.
بعد از انتخاب گزینه مورد نظر وارد سایت میشید و فاکتورتون رو به صورت معمول ثبت میکنید .
#7ارسال '11:49 1397/2/25
محمد نوروزی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 10سلام.بنده 18 خرید انجام دادم . اما رفتم کوپن طلائی چیزی یا امتیازی اضافه نشده
#8ارسال '13:48 1397/2/25
مهندس جلالی|پشتیبان
پستها 842سلام جناب نوروزی. طرح کوپن طلائی از تاریخ 24 اردیبهشت راه اندازی شده و فاکتورهای که از تاریخ مذکور به بعد تایید مالی و ارسال میشه شامل این طرح هستند.
ارسال پاسخ
افزودن شکلک