این فرآیند در ماههای اول زندگی کودک برای او حکم تجربه و یادگیری را دارد، چون توانایی سخن گفتن ندارد و برای نشان دادن احساسش، جیغ میزند.
همچنین کودک احتیاج دارد که صدای خودش را بشنود و واکنش دیگران را نسبت به آن بسنجد. به همین جهت، پدر و مادر میبایست دلیل جیغهای فرزندشان را پیدا کنند. در واقع، بیشترین فریادهای کودک در یکسالگی است. در این شرایط، والدین میتوانند با لحنی آرام این پیام را به کودکشان برسانند که در مکانهای عمومی مثل رستوران جیغ نزند. مثلاً میتوانند حواسش را پرت نموده و خنده را جایگزین جیغ زدن کنند
یکی از مواردی که باعث آرامش کودک و کاهش جیغهای مکرر او میشود، آواز خواندن است. البته وقتی کودک به سن دو سالگی رسید، میتوان مستقیما و در لحظه از احساسی که دارد سئوال پرسید. اما هرگز پاسخ "نه" خود را بهخاطر جیغهای کودکان با "بله" جایگزین نکنید، چون باعث شرطی شدن و لوسبازی او میشود.
کودکان خیلی باهوشند و برای رسیدن به خواستههایشان، دست به هر کاری میزنند. به همین جهت، به محض اینکه دریابند با جیغ زدن، پدر و مادرشان را کلافه کردهاند، آنقدر به جیغ زدن ادامه میدهند تا به هدفشان برسند و همین امر موجب میشود تا همیشه برای رسیدن به خواستههایشان، بر سر اطرافیانشان فریاد بکشند. به همین خاطر، والدین نباید به گریه کردنها، پا کوبیدن و داد و فریادهای فرزندشان حساسیت نشان دهند.
همچنین باید بدانید که کودک جیغ زدن را میآموزد و وقتی میبیند پدر یا مادرش با جیغ زدن احساس خود را نشان میدهند، تصمیم میگیرد که این رفتار را از آنها تقلید کند. میتوان به صراحت گفت بدترین کار در مقابل جیغ زدن، جیغهای متقابل است.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِینُ
جواهرات نقره ، سنگهای قیمتی و کالای لوکس051 38793275 ~ 8
0915 520 17 68
0915 520 17 68
نظر خود را درباره این مطلب بنویسید